Cisemcagan17 tosbikannesi6 yanlız degilsin asko benmde küçücük seni çok iyi anlıyorum resmen esiminkiler bnmkinden daha büyük insan değişik hissediyor kendini bi ara sosyal medyada gördüm gogus buyutme masaji varmış 😅
gamzes-26 Ama yaaa nerden soktun aklıma benimde derdim o soyunmak bile istemiyorum en desteklisinden takıyorum az bir şeye benzesin diye 🫂
annebebek5200 tosbikannesi6 benim teyzemin böyle olmuştu başta benim gibi çok büyükmüş sonra çocuktan sonra neredeyse hep kaybolmuştu erkek gibi görünüyorum diyip utaniyordu hatta sudyenin içine bişeyler sokuyordu sonra zamanla toparlandı o bisey yapmadı
asaletsoydangelir tosbikannesi6 ben 90/95 şuan takıyorum 😂😂😂 keşke küçük olsalar benim meme bel çevresi geniş bide kancası üç olması lazım keşke küçük olsalar 😂😂
tosbikannesi6 Orenda_ kız o niye öyle harbi bnm da sağdaki daha büyük birde kücük olanı sen düşün 😆😆😆
Orenda_ tosbikannesi6 Benimki de sağ büyük çok rahatsız oluyorum yaa milletin ki sütyenden taşar bende büyük görünsün diye küçük beden sütyen alıyorum 😂
koyunshaun Orenda_ ay valla taşıyorda noluyor sırf işkence yemin ederim normalde 90 bedenim 110 anca kaplıyor bende mecbur yanlardan dikip daraltıtorum aşağıdan çıkmasınlar diye 🙈😂😂
birannee416_ tosbikannesi6 evde egzersiz yapın yani eger oglunuz uyuyor olursa yapabilirsiniz egzersiz videosu atıcam