tosbikannesi6 Vala bu saatte canımı sıktı aklıma nerden geldiyse. Kızlar napabilirim yaa emzirmeyi kestim iyice küçüldü kafayı yicem birde sarktı sanki vala psikolojim bozuldu yanlız değilsin diyin bir şey diyin. Ağlıcam vala
Aybirkorunbe tosbikannesi6 Ay ben de kessem de küçülse diye bekliyorum göğüslerim küçüktü büyük isterdim hep ama nefret ettim zayıf bir kadınım göğüsler yüzünden sanki üstüm kocaman gibi duruyor hiç istemiyorum küçülsünler benim
tosbikannesi6 Eslem46 çok büyük değildi ama böyle de değil kocamınki ile yarışır. Baya küçüldü anlamadım nasıl olduğunu ameliyat olmaya param yetmez, spora gitmeye gücüm yetmez, evde spor yapmaya oğlum izin vermez. Ben nerelere gidem
annebebek5200 tosbikannesi6 benim teyzemin böyle olmuştu başta benim gibi çok büyükmüş sonra çocuktan sonra neredeyse hep kaybolmuştu erkek gibi görünüyorum diyip utaniyordu hatta sudyenin içine bişeyler sokuyordu sonra zamanla toparlandı o bisey yapmadı
birannee416_ tosbikannesi6 evde egzersiz yapın yani eger oglunuz uyuyor olursa yapabilirsiniz egzersiz videosu atıcam
NewMomm1 tosbikannesi6 jahahahahaha her küçük göğüslü kadın mutlaka eşinin göğsüyle kendi göğsünü kıyaslamıştırr nett bende dahil. Eşlerin göğsünün bizimkinden büyük olduğu gerçeği şlak diye suratımıza vuruyor bazen😂
neanladinyurdagull tosbikannesi6 Yalnız değilsin 🧟İlk çocuğumda emzirmeyi bırakınca 3 yıl sarkık memeyle gezdim sonra hamile kaldım dolgunlasti şuan 3 buçuk aylık bebeğim sütüm azaldı bir göğsümde çok az var küçüldü ve sarkık diğer göğsümde diğerine göre daha fazla büyük ve sarkık.Emzirmeyi birakinca ne hale gelecek Allah bilir 🤣 Biri küçük biri büyük dizime iner heralde bende göğsüme slikon bide barbie vajina istiyorum belki bugün olmaz ama elbet param olucak da yaptiricam yani inşallah 🙄
tosbikannesi6 neanladinyurdagull ya meme istiyorum artık çatlakları göbeği herşeyi geçtim birde 58 kiloyum ztn. Göbeğim var vala makası alcam elime he tutmayın beni
neanladinyurdagull tosbikannesi6 delirme kız 🤣analık zor iş valla.Seda sayan ücretsiz silikon hastanesi açacakmış parası olmayan kadınlara yaptıracakmış bakımlar bilmem neler orayı bekleriz artık ne yapalım 🤣ben 73 kiloyum boyumda var göğsümde var ama tabi daha güzel eşit olabilir yani 🙄🐝
asaletsoydangelir tosbikannesi6 peki ben nerelere gideyim bacım hem sarkma hem büyüme daha da sarkar çünkü halen emziriyorum iki yaşına kadar devam edecek 🤷🥴🥴
neanladinyurdagull tosbikannesi6 malesenef 🙄el ele verir gideriz artık başladı bak aç aç tam bizlik konu meme estetiği konuşuyorlar
asaletsoydangelir tosbikannesi6 ben 90/95 şuan takıyorum 😂😂😂 keşke küçük olsalar benim meme bel çevresi geniş bide kancası üç olması lazım keşke küçük olsalar 😂😂