mematiii 8 aylık bebeğim kendi kendine oynamak istedi hanımlar uyutamıyorum.Kim büyüdükçe rahatlarsın dediyse kızıyorum şuanda
hayalperest2310 mematiii 10 ay 26 günlük bir saattir ayağımda yüzünü kaşıyıp duruyor kendini uyandırıyor ne derdi var anlamadım delirecm artık 😟
Esraprm mematiii uyku gerilemesinin olduğu dönemdesiniz ayyy ben neler çektim o zamanlarda aman aman :)
nebutantana30 mematiii 2 saatte bir emmeye ve su içmeye kalkıyoruz 9 ay 29 günlük sürekli uyku düzeni değişiyor bittim artık
hayalperest2310 mematiii bilemedim ki dişleri de çıktı hala aynı yeni dişler deyip kendimizi rahatlatacaz 😂
mematiii hayalperest2310 ahagsh ya bende sorun o gündüz çok uyuttum uyumak istedi ondan olabilir veya bir ağrıları var
mematiii hayalperest2310 aa niye uyumuyorki acaba. Bıcırık benimkide 4 buçukta yatıp 8 de kalktı ne çok uyudu ya sanki enerjik,ben ise heryeri tutulmuş.
mematiii nebutantana30 aa nezaman düzrlicez acaba ya büyüse sorun büyümese sorun sabredelimm.Büyüncede biz uyutmayız 😂🤭
Esraprm mematiii 11 aylık olduk o dönemler biraz biraz yine başladı mesela bak. Yarım saatte bir bağırarak uyanıyor