MnkKrtl Rumiersn hayır yok zaten mama sul u olduğu için gerek görmüyor doktorlar bende mama kullanıyordum
Ftsyckk Rumiersn yok ben hiç vermedim mama da su olduğu için doktorda verme demişti.. ama artık 7 aylık olduk ek gıda veriyorum ve asla su içmiyor ne yaptıysam reddediyor, tatsız diye sevemedi hiç 😃 ne yapıcam bilmiyorum o yüzden sürekli kabız oluyor.
yirmiikikasim23 Rumiersn gittigim 4 5 doktorunda tek dedigi sey mama veriyorsan su da ver. nedeni vucudun suya olan ihtiyacindan ziyade agizda pamukcuk olusmasi. hatta yenidogan doktoru agzinda beyaz lekeler varsa cay kasigi verirsin 3 gunde bir demisti. bugun 3 aylik kontrolde sade mama varsa her mamadan sonra 2 kasik ver dedi. tabi sizin doktorunuz daha iyi bilir
Nerfem Rumiersn formul mama veriyorsan gerek yok ama tadımlara başladıysan azar azar vermeye başlayın bence çünkü birden au içmiyorlar yavaş yavaş 2 3 ayı buluyor nerdeyse suya alışmaşarı. Benimki 2 ay oldu ek gıdaya başlayalı ilk defa bugün 100mlden birqz fazla içti. Hep 30 40 ml zorla içiyordu. Sürekli teklif ediyorum suyu. Anca alışmaya başladı. Vücutları gerekli sıvıyı alması lazım
Rumiersn MnkKrtl Ftsyckk evet bende vermiyorum banada hep ver vermezden geç konuşur suyu sevmez diyolar 😂
Ftsyckk Rumiersn doğru mu acaba, ilk bebek olunca doktor ne diyorsa onu dinliyorsun, büyüklerim hep ver diyordu, 2. Olursa hiç kasmıcam bu kadar :) belki de ondan içmiyor.
neanladinyurdagull Rumiersn İlk çocuğumu çok az emzirebildim sonra mamayla devam ettim su verdim öyle şakır şakır değil ama verdim.Mama suyla hazırlansa da saf su değil.İkinci çocuğum 3 buçuk aylık hem emziriyorum hem mama veriyorum emzirdigim için su vermiyorum ama yarın öbürgün emzirmeyi bıraksam su yine veririm.
Rumiersn Ftsyckk evet ilk olunca biraz korkuyoruz galiba birşey olur diye ☺️ hep bize falan vermişler halbuki birşey olmamış 😄