bsencn canscans13 Ay ben de burda durayım. Çok hevesliyim bende. 2 yaşından beridir istiyorum. Şu an 30 aylığız bir adım atabilmiş değilim. Küpe almadım kelimesini bahane edip duruyorum kendime. Biraz daha büyüse korkar diye de ertelemek istemiyorum. Doğrusu ne zaman deldirmek acaba. Doktor önerisi nedir merak ediyorum
Buse_asya23 canscans13 biz doğum gününe bir hafta kala deldirdik kuyumcuda orada bir uyuşturucu krem sürdüler 10 dakika sonra geldiler çok şükür güzel de oldu tabi biraz ağladı ama olur o kadar
Zlm canscans13 ben deldirmedim deldirmeyeceğim 3 yaşına girecek mayısta kendi isterse ileride deldiririz benimkini deldirmişler Ben küpe kullanmıyorum her hep ters kaldığımda orayı yıkamak nasıl eziyet geliyor anlatamam bana kalsaydı ben hiç deldirmezdim yani o yüzden kızıma da bunu yapmak istemiyorum
merve_kaya18 doktor degilim bebegim şuan 3 aylık yazın agustos gibi deldirecem küçükken olmasını istiyorum büyünce yaptırmaz gibi
Zezeee99 Çoçuğun kendi kararına bırakılmayacaksa ne kadar tez delinirse o kadar iyiymiş kulağını çekişdirmesin diye,tabi 3ay sınırlaması var. Ben 8aylıkken deldirdim 10gün bakım yaptım iyileşti.