mutlubebek391_ Geçmiyor kışın soğuk havalarda daha çok azıyor napcam bilmiyorum suya sokamiyorum çok kaşınıyor ne denediysem olmadi bise deneyip sonuç alan varsa lütfen akıl verin bana😓😓😓
kaanabi mutlubebek391_ yıkadıktan sonra güzelce kurulamanozı ve bioderma Atoderm serisi kullanmanızı öneririm. Hergün yatmadan bile süreniz hemen fayda sağlıyor.
Aslii123 mutlubebek391_ ben aldım kızımın egzamasi var Bi hoca var bitkisel tip üzerine egzama kremi bitkisel yapıyorlar bize çok iyi geldi
dilara_0 mutlubebek391_ cildiyeye oğlumu götürmüştüm bende boynunda egzama vardı kadının birisi de elinde egzama vardı ve suya degdiremiyorum deyince doktor degmemen gerekli zaten bulaşık vs herhangi su ile uğraşırken eldiven kullanmak zorundasın mecbur geçene kadar en azından zayiflayana kadar böyle yapmak zorundasın demişti. Ben oğluma da dermoskin markalı baby care vücut losyonu aldım kendimde kullanıyorum çok güzel emiciligi var isterseniz kullanın fiyat açısından da gayet makul eczanelerde 250 ama Trendyolda 180di en son indirime giriyor ara sıra isterseniz link bırakabilirim ❤️
Zumra70 Bende aynı şekildeyim hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, badem yağı, lavanta yağı karıştırdım gelip geçtikce sürüyorum 1 hafta oldu daha iyi şimdi