Snglkargc_0107 Bebeğim 8 aylık olmak üzere ve 6 gündür kaka yapmadı,ek gıda surecindeyiz farklı bisey yedirmedim ama 6 gündür yapmıyor.Ne yaptıysam olmadı var mı başına gelen tavsiyesi olan ?
Karakiz22 Snglkargc_0107 bizde aynıydı kuru kayısını kaynat suyunu içir püresini yedir ve her sabah kahvaltıda avakado yedirmeye çalış Bizim kız su içmiyordu diye kabız oluyor suya pekmez meyve suyu katıyorum bir az bir az içiyor Kabızlık düzeldi ama tam olmasada en azından kakasın yapıyor
tazeeanne54 Biz de ek gıdaya geçeli 20 gün oldu 3 gün önce kabız oldu oğlum. Normalde her gün yapar. Ikınmaktan terliyordu yavrum. İki gündür gün kurusunu kaynatıp suyunu içiriyorum. Kalanı da püre yapıp yediriyorum. Bugün yaptı çok şükür katı halde. Deneyebilirsin ☺️
tazeeanne54 Snglkargc_0107 Eşim almış marketten normal gün kurusu çok faydasını gördüm deneyin. Ve birkaç gün ek gıdayı kesin ☺️
Snglkargc_0107 tazeeanne54 bende aldım bugün lavmanla çözüm bulduk artık ama bizde kayısı ve gün kutusuyla devam bundan sonra 😊