Norveckizi Hanımlar anti kuntin seyler arıyorum dıyelım 🤣 Kuru fasulye pilav yap cekıl tarzı ıstemıyorum Hal boyle olunca da ne yapsam bilemedim Bi Var mı oneriler
mavikelebek4 Norveckizi hasan paşa köfte pilav salata mercimek çorbası kaşarlı tavuklu başamel soslu graten
selins1313 Norveckizi Ali nazik Havuçlu pirinç pilavı Mor lahana yoğurtlu salata Mantı Patates püresi Kıymalı börek Dondurmalı ıslak kek
SelimZeynep Norveckizi https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/herkesin-hayran-kaldigi-patates-pureli-kofte/nyt-amp/ Buna bir göz atın derim ben hangi misafirme yaptysam bayıldılar tadına yanına güzel bir pilav yapıyorum biber domates közlyrm tabağa yanına koyuyorum servis ederken. Bı mercimek yada ezogelin çorbası yaparsnz mevsim salata bikacta meze yaptı mı mükemmel olr
BirDuaMeselesi Norveckizi domates çorbası Garnitür lü çanak köfteler patates püresi Mantı Börek Bol yeşillikli salata Tarator kereviz vs meze Sarma içli. Köfte Tatlı olarak da hafif bir tatlı yapıyorum genelde ben
yyavrukuss Norveckizi misafire genelde 1.balık Karışık salata İki üç çeşit meze Bol fırında sebze yaparım 💐 2.islim kebabı Pirinç pilavı Cacık veya yoğurt Salata
Kuzununannesiyim Norveckizi 1 islim kebabı pilav 2 tavuklu beşamel soslu krep sarma ( ben krep yerine hazır yufkaya yapıyorum yanına pilav 3 güveçte patetes püreli köfte üzerine kaşar rendesi pilav 4 güveçte patates püreli beşamel soslu tavuk sote yanına pilav Pilav olarak da değişik bişey olsun derseniz iç pilavı yapabilirsiniz havuçlu bademli kuş üzümlü Yada garnitürlü pilav Bulgur pilavı derseniz de meyhane pilavı öneririm Salata olarak havuç tarator, roka salatası, yoğurtlu pancar, brokoli salatası onerebilirim