Babyorg Evet anneler 7 aya girdik ek gıda tadımlar bitti. Bebeğim kendi yemek istiyor ben ağzına kaşık götürsem kitliyor açmıyor, eline kendi kaşığı alıp ağzına götürmek istiyor bu durumu nasıl atlatırım.
Sebusebu Babyorg benim oglum da öyle. Önüne mıncıklayacagı yiyecekler koyuyorum arada ağzına götürüyor o öyle yerken ağzını acınca sıvı corba vs var ise ben yediriyorum caktırmadn
Kuzularinanasi Babyorg ee iyi de ne guzel kendi yesin ztn.bebek cidden blw yapiyor siz engelliyorsunuz.birakin ozgurce tatsin yesin ne mutlu.
Babyorg SevimliHayaletCasper sıvı olan ürünleri yiyemiyor sadece kaşığı yalıyor ama katıları kaşık tuttuğu için rahatça kavrayıp ağzına götürüyor
Elmsnghn Babyorg o agzini açınca hemen pat diye sizde diger kaşıkla verin. Bence ilerde siz rahat edersiniz
Babyorg Elmsnghn o kadar cinki onuda denedim ellerimi takip ediyor ben ağzına götürmeden yine kapatıyor illaki kendi yiyecek aşırı inat
Babyorg Elmsnghn üstüne gitmiyorum çoğu tadımı yarıda bıraktım maksat tadını alsın yeter doyurmak için uğraşmıyorum lakin ilerki dönemde bu beni zora sokar
Babyorg Sebusebu yedirebilsem bu sefer tükürüyor oyun oynuyor zaten daha bilincinde değil sürekli diliyle yağmur yağdırıyor 😝