Ceren1220 Arkadaşlar oğlum 8 aylık otururken kafa arkası parkeye düştü çat diye ses geldi uzun ağlamadı kusma falan da yok doktora götürmeli miyim sesten çok korktum çat diye
yildiz-alp2024 Ceren1220 davranışında bı anormallik olup olmadigini gözlemleyin uyudugunda kendisi uyaniyor mu gozlerde kayma var mı fışkırır tarzzda kusma var mibenimde koltuktan düşmüştü bunları sordular
yildiz-alp2024 Ceren1220 ben düştüğünde acile götürmüştüm bu yazdıklarımı sordular başka da bişi yapmadılar 6 saat gözlem altında tut dediler ha birde emmesi normal mi onu sormuştu
Ceren1220 yildiz-alp2024 emmesi de normal sıkıntı yok ama ses beni korkuttu napsam ki ya bilemedim doktora götürsem film çekerler mi
yildiz-alp2024 Ceren1220 küçük olduğu için radyasyon almasın diye bizim cekmediler yine de siz bilirsiniz
pinkooo_02 Ceren1220 iki saat uyutma canım fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma anormal hareketler ve sürekli ağlama bunlardan herhangi biri olursa hasteneye götür inşallah hicbirseycik olmayacak Allah’ın izniyle
pinkooo_02 Ceren1220 27 aylık hala ara ara kafasını biryerlere vurduğunda ödüm kopuyor seni çok iyi anlıyorum 🌸
Ceren1220 pinkooo_02 o an sanki kalbim duracaktı gerçekten annelik çok farklı şimdi düştü yere tahta kaşık attım o bile aşırı ses çıkardı yerden kaynaklı demek ki eşimde öyle dedi şimdi hareketleri falan normal yarın götüreceğim ama yinede
pinkooo_02 Ceren1220 korkma canım sen 2 saat uyutma yarına kadar hiç bir değişiklik yoksa götürme bence götürsende doktor büyük ihtimalle evde takip et diyecek yinede sen nasıl rahat edeceksen öyle yap