SweetMom__ Kızlar anlık geliyor ağrı bıçak ağrısı gibi suan bebeğimi salıyorum resmen işkence çekiyorum kaktüsün üstünde oturdum sanki öyle bir ağrı lütfen ne geçirir bu ağrıyı dayanamıyorum hareket dahi zor ediyorum😭😭😭
eceliko SweetMom__ basur mu makat çatlağı mı. tavsiyem size anestol pomad sürün geçirmez ama lokal ağrı kesici
TgbHmzz SweetMom__ Bende de oldu doğumdan sonra acılı baharatlı şeyler yememeye bir de kabız olmamaya çalışın basurun evreleri var doktor gidince size bilgi verir duşta sıcak su tutmak iyi geliyor bide makat girişine ben zeytinyağı sürüyordum
O1Anne SweetMom__ ya banada anlık geliyo makat bölgesi böyle zonkluyor resmen bağırmamakk için zor tutuyorum krndini o derece bi ağrı bazen oluyor geçiyor
eceliko SweetMom__ yani poponuzda meme gibi çıkıntılar olur basurda. tuvalete girince özellikle. ama makat çatlağı ise cam kesmiş gibi sızlar. ben genelde makat çatlağı yaşadığımda vazelin ve anestol pomad sürüyorum biri yumuşatıyor diğeri ağrı kesiyor sonra geçiyor
SweetMom__ TgbHmzz benim çocukken vardı doktor demişti ki bana eğer bidaha tekrarlanirsa ölüme yol açar ben çok tedavi gördüm çok sıkıntılar çektim öyle geçmişti ama doğumdan sonra azdı bunlar herşeyi sürdüm daha beter oluyor
SweetMom__ eceliko çok tesekur ederim onları alacağım yarın yanimeme çıkıntısı gibi birşey çözemedim ne tür cins illet nedir bizim bu cektilerimjz ya😭
TgbHmzz SweetMom__ Basurdan öleni hiç duymadım o kadar ciddi boyutu mu varmış çok geçmiş olsun umarım düzelir🤲
SweetMom__ TgbHmzz maalesef canım insallah birşey çıkmaz çünkü 2 buçuk aylık oğlum var umarım düzelir
53Sareninannesi Doğumdan beri 8 aydır uğraşıyorum ama önemli olan basur mu makat çatlağı mı onu öğrenmen lazım dışkılamada kanama cam kesiği varda makat çatlağıdır ve saatler sürer ağrısı geçmez bendeki çatlak ihmale gelmez hemen dr git
SweetMom__ 53Sareninannesi kanama ve cam kesik ağrısı var canım martin 4 randevu buldum hemen gideceğim çünkü çok kötüyüm anlık geliyor