Snp57asel Kizlar 7 ay 3 günlük bebeğim var daha emeklemiyo ama bugün onu yürütece koydum kendisi çok mutlu oldu böyle kendi bi ileri bi gidiyo bi zararı olur mu aklıma takıldı
Benimdunyamm Snp57asel valla herkesin bebeği kendine ama ben bindirdim hiç emeklemedi kızım 10 ayda adım attı 11 de yürümüş oldu yürütecte fark ettim onu da böyle ayagının üstünde dimdik duruyordu bildiğin adım atıyordu birgün çıkarttım denedim bildiğin adım atıp yürüyordu 🤣
yyavrukuss Snp57asel çok zararlı bir şey yine de sen bilirsin ev kazalarını geçtim bebeğin omuriliği ne bacak kas kalça bel bölgelerine çok zararlı
Snp57asel 6158alp o konuda bilemiyorum bizde yürüteçle büyüdük yani o zaman zararlı değildi de şimdi mi zararlı
6158alp Snp57asel bizde kimse yürüteçle büyümedi ama bilemiyorum tabi yine siz nasıl ısterseniz onu yapın .
BENOYLEUYGUNGORDUMM Snp57asel ne zararı olacak Allahaşkına biz ki orta Asya da at binen bi nesiliz bi yürüteç bizim neslimize ne yapabilir. Ben koyuyorum koyana da laf etmiyorum koymayana da😃