Assssjjdjdjdjsj Selam. 4 aylık bebeğğ olup kilosu iyi olan annelere soruyorum kaç dk emiyor acaba düzeniniz nasıl. İyi kilo aldıran anneler cevap verirse faydalı olur hepimize
yildiz-alp2024 Assssjjdjdjdjsj 15 dakikadan sonrası aktif emme olmuyormuş sağlık ocağındaki hemşire soylemisti bizimki yarım saat 45 dakika buluyordu ama günde 1 kere falan da mama yiyor o yüzden mıdır bilmiyorum kilosu ayına göre önden gidiyor
Bebegim38 Assssjjdjdjdjsj ilk çocuğum hep iki ay üç ay önden giderdi. 2 saatte bir 20 şer dakika aktif emerdi iki göğsü de. Bu bebeğimi çok sık emzirmeye çalışıyorum meme reddine rağmen aktif emme süresi çok değil ondan az kilo alıyor. Yani kilo aldırma işini anneden çok bebek belirliyor. Süresi değil aktif emmesi önemli
aysebb Assssjjdjdjdjsj Hayır anne sütü. 6600 kilosu. 3200 doğmuştu. Yani kilosu bana göre iyi bu ay al almış fakat hareketlendiği için normal olduğu söyleniyor artık
mzzz 4 aylıkken 8 kiloydu 700 gram almıştı ama süresini bilmiyorum bizimkinde 2 aydan fazladır meme reddi var uykulu emzirdiğim icin miy miy emiyir en son yutkunmalarini sayiyordum Allah’ım aklıma mukayyet olsun 😂😂😂
mzzz Assssjjdjdjdjsj valla ilk 2.5 ay saatsizdi anca emiyordu saatlerce emerdi bazen 2 bazen 3 bazen 4 saat gece bırakırdım uyusun diye ama gerek yokmuş birinci ay kontrolünde doktor 3-4 saat uyuya bilir demişti benim içim rahat etmediği için 4 saati buldurmazdim😅