Asel0135 Okadar özene bözene yemeklerini hazırlayıp labne kadar sağlıksız bir peyniri neden veriyorsunuz bebeklerinize ??
Ftmgktg Asel0135 ayyy ölüyorum kaç gündür ya evde kendim mis gibi peynir yaptım bebeğime salça yaptım peyniraltı suyu vs vs neden uğraşıyorsun hazır var diyorlar çıldiriiiiciiimm.bunu diyen 1 yaşında bebeği var cips çikolata yiyor 😠
Eylul_27 Asel0135 doktorun önerdiği organiğini alıp yediriyorum. Bu sizi niye bu kadar gerdi? Her anne cocuguna ne yedirecegini daha iyi bilir.
Asel0135 Ftmgktg elinize kolunuza sağlık o çocuğun annesi sizsiniz ve çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz. Bunu söyliyen insanlar genelde kendi keyfini düşünüp çocuğunun sağlığını hiçe sayan insanlar
Asel0135 Eylul_27 sizi germiş olmalıki ters cevap yazdınız. Abim peynir fabrikasında çalıştı ve bırak bebeğe vermeyi biz bile yememeliyiz. Bildiğim bir konuda uyarmak istemem yanlışmı ? Kusura bakmayın işinize karıştığım için
Eymu Asel0135 Kendim organik uht sütle yapıyorum ve içim rahat yediriyorumda böyle bi post açmak ne alaka durup dururken dur ben niye labne veriyolar diye sitemli bir post açayımmı dediniz🙄🤷🏼♀️
Asel0135 Eymu dışardan alıp veren çok var pardon postta kendi yapanları tenzih ederim yazmalıydım. Abim peynir fabrikasında çalıştı bildiğim bir konuda uyarmak istediğimizin kusıra bakmayın.
Mom022 Asel0135 biz evde yapıyoruz o konu ayri da herkes kendi çocuğuyla ilgilense keşke. Herkesi ne ilgilendiriyor anlamıyorum
Asel0135 Mom022 arkadaşlar sizin bile yememeniz gereken birşey önce bi neden acaba diye sorgulasanız keşke evet çocuğu için herkes daha iyisini bilir haklısınız ama bilinçsiz okadar çok kişi varki bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim kusura bakmayın