Enu Gamze1919 diyetisyen merve erken. Hamileliğim süresince de beraber çalıştık. 15 kilo aldım toplamda (ilk 6 ay neredeyse almadım ve çoğu ödemdi)Doğum yapalı 1 ay oldu doğum kilomdan sadece 2 kilo kaldı.
Feyzosumunannesi Gamze1919 Dyt.Yusuf Dayan ile 2 ayda 12 kilo verdim tavsiye ederim. Merve çokgünde var arkadaşımda onda baya kilo verdi.
aslancankus kubra2608 merhabalar Merve Sayın Sarıkaya mı acaba bahsettiğiniz diyetisyen bir de emziren anne diyeti mi yapmıştınız acaba
Enu Gamze1919 ay ismini yanlış yazmışım 😅 aşağıya profilini ekliyorum. Ben çoook memnunum kendisinden. Çok minnoş bir hanım. İşin sadece diyet kısmında değil paikolojik olarak da çok destek verdi bana. https://www.instagram.com/dytmerveerkan?igsh=MTczNXAzOHoyNGFjZQ==
Gamze1919 Nazantalha kısa sürede kilo vermek istiyenlerdenim 10 kilo kadar vermek istiyorum ona da yazdım bakalım bilgi için
Gamze1919 Kızlar ücretler yüksek biraz aylık 2500 den başliyor daha uygun bildiğiniz varsa benim için daha iyi olur
1balkizannesi Gamze1919 Filiz Erbay var Isparta Eğirdir de ben bayram sonu baslicam online da yapıyor sordm aylk 450₺ dedi.
neva05 Gamze1919 merhaba yağmur kurt yazin Instagram hesabından ben 6 ayda 30 kg verdim çok uygun fiyatı
kubra2608 Gamze1919 aralıklı oruç yapabilirsiniz kendiniz ben kendim diyet yaparak aralıklı oruç ile 1.5 ayda 7 kg verdim
Gamze1919 kubra2608 90 dan 71 e düştüm kendi çabalarımla ama artık ne yapsam veremiyorum sanırım direnç kilomdayım bu yüzden destek almaya karar verdim