bambininannesi Arkadaslar emzirmeyi birsktirmaya giristim 2 gundur idare ediyoruz kabullendi gibi ama dunden beri gogsum cok sisti diye bu saabah emzirdim napmaliyim bu siskinlige sagmak disinda tavsiyelerini bekliyorum🤝
shrhyt bambininannesi 3 gün elle sagim yapın. Makine ve bebek sütü çoğaltır . Ara ara vermek bebegi meme den kesmez kararlı olun hiç vermeyin. 4 gün son kez sağın ve asla saglamayin sonrasında süt geri çekiliyor 14 ünde bıraktım… şimdi o uyuyor yemek yiyor mutlu. Tabi vicdanı boyutu inanılmazdı benim için.. ama tiryakiliği bebeğimi çok yordu
Zlnmst bambininannesi bizim de 1-1,5 ay falan oldu bırakalı sağım yaptım ama elle önerdiler makina sütü daha çok arttırır dediler iyi de geldi bi taraf tamamen bitti bi taraftan sıkınca hala geliyo acaba doktora görünmeli miyim bende merak ettim şimdi
bambininannesi Goktug80 17 aylik ama asiri tiryaki gibi emiyodu alistirdim 2 gundur ama goguslerim cok sisiyo agriyo onu arastiriyorum
bambininannesi Zlnmst yok ya bence doktorluk bisey oldugunu sanmiyorum sonuc olarak annesin yeni biraktirmissin sutu emse yine sut gelir onun belli bi suresi vardir sut gelmesinin
bittercikolata_ @bambininannesi ben elimle sagdim ama elimle sagdigim yetmedi hala çok sertti çok acıyordu.bende manuel pompayla çok ağrıdığında günde iki defa falan hafif o sertliği geçecek kadar sagdim rahatlatıyordu beni üç dört gün böyle yaptım sonra ağrı acı kalmadı sütüm de azalmıştı
Tweetyy bambininannesi bir anda keseceksiniz niyetiniz oysa elle sağım yapın birazcik boşaltın şişkinliği alsın o kadar. Bide ilaç varmış sütü kesen eczaneye onu sorun isterseniz.
bambininannesi Tweetyy uya takti maddesiz sonlandirmak istiyorum 3 gundur sebat ettim emzirmedim dun aglama krizleri gecirdi sesi felan kesilde en sonunds geceydi verdim ama bugun yine devam ediyorum vermemeye