Scs4108 Şu altı ay geçmek bilmedi oğluma bişeyler yedirmek için sabırsızlanıyorum biri beni durdursun lütfen 😄😄😄
Gamzelim03 Scs4108 bende siz gibiydim doktor önerisi ile tadımlara başladık yogurt haricinde meyve sebzeyi cok sevmedi 😀😀
Maviskizimm Scs4108 biz 5 ay 3 günlüğüz ben geçsin istemiyorum ek gıdanın zorluklarını yazmışlardı burada gördüklerimden korkuyorum 😀 böyle rahat
Gamzelim03 Scs4108 beş ay beş günlükken başladık. Bebeğim maşallah cok hareketlı olduğu için kilo alımı da yavaştı. Doktor mecburen tadıma başla dedi. Bizse tadım şeklinde üç gün kuralına uyarak başladık
Fulyazeynepayla Biz 5 aylığız tadimliklara başladık Pazartesi’den beri yoğurt veriyorum birde patates püresi verdim 3 gün kuralıyla vermemi söyledi doktor 1 tatlı kaşığı kadar yiyor suan verdiklerimden
mommier bende çok meraklıydım ağzımın payını aldım.çok zor geldi bana bu işler halbuki mamasıyla gayet iyi geçinip gidiyorduk.😋 5 aylığız bu arada yeni yeni başlatıyorum
Fulyazeynepayla mommier bizde yeni başladık 5 gündür veriyorum yemek istediği kadar veriyorum yemek istemediğinde bırakıyorum 1 tatlı kaşığı kadar yiyor
mommier Fulyazeynepayla bizdeki sorun şu çok hyecanlıyız sürekli kaşık aktif olsun istiyo biberon gibi yani🙈 her taraf mama oluyo haliyle. kıpır kıpır tabağı gördüğünde her yeri çalışıyo 😂
Fulyazeynepayla mommier bizde öyle 😁 birde ağzında yoğurt varken pufff diye ses çıkarıyor yüzüm bütün yoğurt oldu püskürüyor ağzıyla ses çıkarsın diye kaşığı eline almak istiyor yoğurtlar dökülüyor 😁 kaşığı veriyorum ağzına sokup damaklarını kasıyor kaseye elini sokmak istiyor
Fulyazeynepayla mommier evet ileride hep değişik tarifler yapmamız gerekecek şimdi haşla ver ama ileride kahvaltı hazırlayacağız neler hazırlayacaz kahvaltıda bilmiyorum