pinkooo_02 Kızlar dünden beri karnımın en alt kısmında bir ağrı var dokununca daha çok ağrıyor ben 3 gündür felan evde mekik çekiyorum acaba ondan kaynaklı olabilirmi yada doktorami gitmeyelim bu durumu yaşayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Aselnova pinkooo_02 mekikten kaynaklıdır canım isinmadan zorlanincq oyle oluyor cok kasmadan yarım mekikle başla illaki agricak
Pineapple20 pinkooo_02 evet mekikten sonra oluyor öyle. Zamanla vücudunuz alışır. Devam ederse bi kadın doğuma gidin derim
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir ahahah ben konuşmuyorum konuşsam illaki sorunlar olurdu patlatırdım 🤣🤣
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir valla ben kolay kolay sinirlenen biri değilim ama benim damarimada bastilarmi ezip geçiyorum 🤣 bende senin sınırlı halini merak etmiyor değilim 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 ben kendimi kolay kolay savunamam ya isteyen istediğini söylüyor bişey diyemiyorum 🥹 keşke senin gibi olsam ezip geçsem 😑
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir başta bende senin gibiydim ama bana çok çektirdiler özellikle kaynana bu yüzdende 2 yıldır valla şu kırılır felan demiyorum yeterki damarıma bassinlar sende kimdeyi düşünme hickimse senden önemli değil kimse seni üzemez cevabını ver ez geç