uzumyerkenboguluyodum Kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı epidural almadım ama bu bel ağrısı sabahları özellikle beni mahvediyor geceleri de el bileğim ağrıyor tek ben de mi oluyor acaba diye sorguluyorum yaa
ygmrln uzumyerkenboguluyodum off hemde ne bel ağrısı gece uykudan uyanıyorum ağrıdan. Biraz kilom var ondan diye tahmin ettim ama eğer zayıflasam da geçmezse doktora gidecem
Cnscns2309 uzumyerkenboguluyodum bilek ağrısı olmuştu, doğururken demiri sıkmaktan bebeğimi zor kucağıma alıyodum bir hafta falan sürdü, bel değil de kalçam ağrıyodu benim
uzumyerkenboguluyodum bizdejantikizlardik Çok ıkınmaktan filan diye düşünüyorum bebeğim 7 aylık olucak hala bel ağrısı çekiyor ve benim doğumum zor geçmişti dikişlerim bile bazen ağrıyor 😢
bizdejantikizlardik uzumyerkenboguluyodum Evet benim de aklıma ıkınmaktan olacağı geldi. E kolay değil çok zor bir şey geçirdi vücudumuz zamanla geçer inşallah 🥰
ygmrln uzumyerkenboguluyodum benim hamilelikte de hep belim sıkıntıydı doğum öncesi bi kitlendi belim hala aynı zaten sancım da belden gelmişti ne olacak bakalım ne zaman geçecek