elagozlubircoldelisi Kızlar bebeğime d vitaminini ağzına damlatınca hepsini tükürüyor ben de o yüzden mamasına karıştırıp veriyorum bu şekilde veren var mı doktorunuza sordunuz mu randevumuza daha çok var içim rahat etmedi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
maygirl elagozlubircoldelisi bu şekilde pek bi etkisi olmuyor..drek verilmesi gerekiyor ne kullaniyorsunuz d. Vit olarak?
yucell elagozlubircoldelisi hiç yoktan iyidir . D vitamini zaten yağda eriyen bir vitamin o nedenle yemekten hemen sonra yada önce verilmesi uygun . Midede de zaten hemen önce ve sonra verildiğinde karışıyor hedefte yağ proteini ile karışması. Soğuk olan bir besine mümkünse yoğurduna karıştır için rahat etsin sorun olmaz.
elagozlubircoldelisi KuzeyinAnnesi03 yaa, verdiklerim etki etmedi mi acaba çok üzüldüm şu an ağzına damlattığımda tükürüyor direkt midesi mi bulanıyor anlamadım ki
elagozlubircoldelisi maygirl devit 3 yazdılar sağlık ocağında n iyi mi bu başka bir şey tavsiye eder misinz
elagozlubircoldelisi yucell daha 2 aylık teyzesi mamasına karıştırıp veriyorum maması da 37 derece olarak veriyorum
maygirl elagozlubircoldelisi bnce saglik ocaginin yani saglij bakanliginin hic bir damlasini kullanmayin ne d vit. Ne de demir damlasini…hic arastrdinizmi okuduniz bilmiorum ama içerigi asla temiz bi damla degil ve sindirilmesi cok zor bi damla…kabizlik ve cok huzursuzluk yapablir.yapmasa bile icerigi cok kotu bi damla…ocean d3 400 kullanin..tadi ayni zeytinyahi gibi..sindirimi kolay olsun diye..guzelde..atın gtsin saglik ocagininkini..demire gectyseniz onuda özel alin saglik ocagininkini almayin.
KuzeyinAnnesi03 elagozlubircoldelisi etmiştir ama yine tek verin canım. benim oğlum direk alıyor ben zaten direk ağzı açık halde yakalayıp boğazına doğru damaltiyoeum😂😂
elagozlubircoldelisi maygirl vallahi ne yalan söyleyim içeriğini düşündüm ama doktor verdi diye güvendim şimdi hemen araştıracağım söylediğiniz markaya da bakacağım çok teşekkür ederim aydınlattınız💝