annemioldumbensimdi_ Kızlar meraba dolap uygulamasından kızıma yürüme arkadaşı alıcam ama daha önce hiçbir şey almadım ordan Alışveriş yapan oldu mu daha önce ürün sıkıntılı gelirse iade falan nasıl oluyor param boşa gitsin istemiyorum
Asyaveannesi04 annemioldumbensimdi_ Satıcının yorumlarına iyi bakın sattığı ürünlere ona göre alın derim, çok temiz ürün satanda var çöp satan da
Storymoon annemioldumbensimdi_ iade oluyor ürün geliyor sana inceliyorsun eğer kusur warsa iade talebi oluştuyorsun sen onaylamadan para karşı tarafa geçmiyor hem satıcıyım orda hem alıcı
Msrldmr annemioldumbensimdi_ ben de satış yapıyorum. Alacağınız kişi kesinlikle yıldızı ve yorumu iyi olan satıcı olsun. Üründe kusursuz yazsa bile muhakkak sorun. Kargoda oldu vs diyebilirler bu tarz ürünler riskli
annemioldumbensimdi_ Asyaveannesi04 yorumu pek yok ne sattığına bakmadım hiç ama diyelim ki aldım ama kötü geldi iade edebiliyor muyum param geriye yatar mı
annemioldumbensimdi_ Storymoon ilk defa bir şey alıcam normalde sıfırı 800 900 civarı ama zaten 2 ay kullanacak en fazla o yüzden 2. El alayım dedim
annemioldumbensimdi_ annemioldumbensimdi_ şmdi ürünü alınca elime ulaşıp ben beğendikten sonra mı para karşı tarafa geçiyor
Hamburgerr annemioldumbensimdi_ beğenmek demeyelim, görselden farklı ürün gelirse yada hasarlıysa iade oluyor ancak. şahsi olarak beğenmezseniz iade yok kusurlu olması lazım yani
annemioldumbensimdi_ Hamburgerr satıcıya göre herhangi bir kusuru yok öyle söylüyor yani ama onun söylediğ dışında bir sıkıntı çıkarsa yine de iade edebilir değil mi
annemioldumbensimdi_ Msrldmr satış kısmında bir sürü ürün vardı satılan sipariş verdim artık umarım iyi gelir
Dyldrm annemioldumbensimdi_ ben çok ürün aldım ordan kıyafet oğlum için motor dönence vs vs baya şey aldım satıcı ile detaylı fotoğraf isteyin iade ile ugrasmayalim saglammi nasıl diye tek tek sorun eğer sıkıntı çıkarsa size söylemediği bir kusuru filan iade oluyor diye biliyorum bana sıkıntılı ürün hiç denk gelmedi çok şükür hep sıfır ayarında şeyler almıştım özellikle net bir şekilde fotolar isteyin her hangi bir kusuru varsa net bir şekilde söylemesini isteyin ki zaten genelde iade ile ugrasmamk için söylerler çünkü kargoya git gel de uğraşmak istemez kimse kolay kolay
Mnli annemioldumbensimdi_ iade yapabiliyorsunuz ama iade kargo parasını da siz karşılaşıyorsunuz aldığınız büyük bir ürün astarı yüzünden pahalıya gelmesin