153s34 Cumartesi gunu mayalamistim 4-5 kavanoz. Dha yeni tadimlara gectigi icin oglusum hepsi btmedi tabi. Bi kavanozu acmistim digerlerine dokunmadm. Onlari verebilir miyim szce bugun yoksa yeni mi mayalayayim
Gamzosgamzos 153s34 3 güne ekşime olacağını sanmam ama yine de tadına bakın herhangi bir ekşime yoksa verebilirsiniz ben 5 6 güne kadar ekşime olmamışsa veriyorum taze taze yapmaya özen gösteriyorum ama bazen kalıyor 😊
lceLady 153s34 A101 bim gibi marketlerde mama kavanozları var küçük 3-4 tane onlara mayalayın Agzı kapalıgı oldugu sürece ben 1 ay bile tuttum hiç bir bozulma olmadı Aniden dısarı cıkmanız gerekirse yanınıza alırsınız. Yemek derdiniz olmaz
153s34 Damlanurrr Gamzosgamzos aa tmam tesekkurler. Genelde taze yapin verin diyorlar ya o yzddn sorayim dedm ☺️
Asyaveannesi04 153s34 Biraz ekşimiş olabilir ama verebilirsiniz tabiki organik yoğurt miis gibi ben veriyordum
Mnli 153s34 haftalık yapıp veriyorum ben de küçük kavanozlara yapıyorum ona her seferinde yeni açıyorum kalanı biz yiyoruz