pasaklisinkukuli 2AngelMom bak bu tarz postlara yorum yapmıyprum nedeni birinciis kıyas ikincisi ise kendi bebegini yazmadan bilgi alnak istemeniz sen şimdi buna inanmazsın ama in geçmiş yorumlara bak yapmış mıyım yapmamış mıyım seversin 😉
Aslaniopbenimicin 2AngelMom 2 ay 22 günlük, 2 ay 10 günlükken 5200 dü, 56 cmdi fakat her bebek kendine özel. Doğum kilosu vs kıyaslamak yanlış kuşum
tosbiksmoms 2AngelMom 11 aylık olacak 4 5 güne en son 10. Aya yaklaşmıştı 8450 lg 73 cm si şu an bilmiyorum
2AngelMom pasaklisinkukuli gizleyecek birşey yok acaba nasıl bir anneyim diye kendimi sorgulamak için açtığım bir post seversin yargılamayı 😀😉
2AngelMom pasaklisinkukuli en büyük aşklar nefretle başlar 😀 Biraz zorlarsak akraba felanda çıkarız 🤦♀️ kaynanam felan mısın doğru söyle
pasaklisinkukuli 2AngelMom yok kız kaynana değilim şuanlık 😃😃kocamdan ders alıyom yılan dilli olmakla alakalı kaynana aratmayan bi kocam var 😃
2AngelMom pasaklisinkukuli kaynanam annemin öz teyzesi çok aşırı iyi bir insanmış hiç hakkında kötü yorum yapan yok ama ben görmedim mekanı cennet olsun 🙏 Ayyyy benimde eşim aynı tam bir kaynana Allah’tan karı değil gelin dayanmazmış ama ben seviyorum diye dayanıyorum napayım 😀
2AngelMom pasaklisinkukuli maşallah ❤ Benimde kızım 14 aylık 3.550 doğdu şuan 13.500 kilo boyu da 82 Sanırım tam hatırlamıyorum yanlış olmasın. Bugün gidicez bakalım kaç olmuş yürüyor çok hareketli gözüme zayıflamış gibi geliyor
pasaklisinkukuli 2AngelMom yürüyünce zayıflıyorlar kız bebekler sakin okur diye bi laf dönüyo ama o kızlar bizimkiler değil sanırım
2AngelMom pasaklisinkukuli yok yok hiç sakın değil benimki de hareketli uyanıyor yürüyor yatana kadar hiç mi oturmaz bir bebek ya