HappyKids Gece uyuma, sabah uyanma saatlerınız nelerdir? Gündüz uyku saatleriniz nelerdir? Bebeğinizin ayı ile birlikte paylaşır mısınız? 💜
SelimZeynep HappyKids 1 buçuk yaş ve 4 yaş iki evladım var. Küçüğüm sbah en geç 8de uyanır öğlen 12 buçuk gibi uyur 2de uyanır. Akşamda 9da uyumuş olur. Büyügm ise son 6 7 aydır gündüz uykusunu braktı oda sabah 8-8 buçuk gibi uyanıyr akşamda 8de uyur genelde.
asya343 HappyKids 3 aylık oğlum , akşam 7 buçuk 8 gibi uyur gece iki üç kere emmeye kalkıyor sabah da 7 gibi uyanıyor 1,5 saat sonra uyuyor öğlen de 1 de ve 3 4 gibi sonra yatırmıyorum gece uykusuna kadar
Deletedmom_98 HappyKids 28 aylık Sabah 7 gibi kalkar 12 öğlen uykusu, 15.00 da kalkar. 21.00 akşam uykusu hazırlıkları 21.30 yatış Uykuları düzenlidir
Mire 6 ay 10 günlük akşam en geç 22 ( gün içinde çok fazla uyarana maruz kalırsa uykusu değişiyor) gece uykusu sabah istisnasız 08.50 rüya öğünü yapıyorum gece 2-4-6 saatlerinde uyanıyorum otomatik emzik biberon almıyor gündüz uykuları 12-15-17 / birer saat süreyle stabil
aselmomm1 Mire 6 ay 7 günlüğüz bizde asla düzenimiz yok ne gece ne gündüz gece 10 gibi uykusu geliyo emerek uyuyo sonra 11 gibi kalkıyo oynuyoruz sonra gece uykusuna geçiyo gündüzleri kalktıgımız saat belli olmuyor hiç ne yapmam lazım kendim düzene sokmak için
besleneyk Mire aynı benimki ben arada değiştirmeye çalışıyorum aşırı huzursuzlanıyor 8de uyutmaya çalışıyorum ama asla olmuyor hep 10
1928ba Mire aslında benimde ikizlerim hemen hemen bu saatler de uyuyor uyanıyorlar ama gündüz gezmesi yaptığım zaman gittiğim yeri yadırgıyorlar ve uyku saatleri aksıyor bu sefer huysuzlaşıyorlar sonrası ise yorucu gece beni bekliyor . Oysaki misafirliğe giderken battaniyelerini bile götürüyorum ama yabancılıyorlar haklı olarak
gulsumyeter2415 1 yaşında sabah kaçta kalkarsa bazen 10 30 bazen 9 30 belli olmuyor 9 30 da kalkarsa öğlen en geç 1 gibi uyur oglende 5 gibi birdaha akşamda 11 engec 12 gibi uyur gece kakkiyor bır kaç kere ama öğle uykusu en fazla yarın saat
ubeydmom gulsumyeter2415 eğer bu kadar geç uyuyorsa size önerim gündüz uykusunu 1 e çekmeniz gündüz sadece bir uyku yapsın saat 1 gibi akşamda en geç dokuzda uyur ve bu kadar sık uyanmaz
Gozdeklnc20 7 Aylık oğlum. Sabah 7 gibi uyanıyor. İlk gündüz uykusu 10.00da. İkinci gündüz uykusu 13.00te. Üçüncü gündüz uykusu 16da yapıyor. 20.30-21 sularında gece uykusuna geçiyor. Geceleri hiç belli olmuyor. Bazen sabaha kadar deliksiz uyuyor, bazen de sabaha kadar 10 kez uyanıyor. Gündüzleri düzenli ama geceleri henüz çok düzensiz 🥴 Sanırım dişten 🥴
nadidelifora Yedi aylık kızım. Akşam en geç dokuzda uyumuş olur. Gece iki bazen üç kez beslenmek için uyaniriz. Sabah 7.30-8 arası bir yerde uyanır. Sonra 10-13-17 uyku saatleri. Üç uykuda toplam üç saat uyur. Uykuya direnmez kolay uyur kolay uyanır. Destekle uyuyor. Ama zorlamiyor beni hiç. Uyku konusunda şanslı olanlardanım. Ama bunun için bende çaba sarfettim. Uyku saatlerini düzenledim duzenini bozmadım. Akşam gezme olayımiz yok. TV hiç görmedi daha. Uyanıkken mutlaka bir etkinlik oyun peşindeyiz sanırım yorulunca güzel uyuyor 😊
uzumyerkenboguluyodum nadidelifora Kız ben yazdım sandım hahahahah uyku saatlerimiz düzenimiz aynı 🤌🥳
Demet2022 Irmakmelegim çok erken uyuyor akşamları, sabahları da çok erken kalkıyormuş çalışıyorsanız iyi evdeyseniz kötü bence
gamgun Irmakmelegim sabah kahvalti saati kac oluyor? Bir de oglen yiyip mi uyuyor? Saatleriniz cok ideal geldigi icin sormak istedim
anonim96 asya343 nasıl bu düzeni oluşturdunuz benim kızım 5 aylık bazen gece 1 de uyur bazen 2 bazen 3
Bbsr asya343 ayy benim bebeğim 3 bucuk aylık hala saat başı uyuyor hatta 1 saat bile uyanık kalamıyor nasıl okadar süre uyanık tutmayı başarıyorsunuz
nadidelifora EslemHasna kucakta uyutuyorum . Çok uykusu varsa gece uykusuna yanına yatıp piş piş yaparak geçiriyor babası. Ama gündüz kucakta uyuyor 😊
ZeydsMom 2 aylik. Bu aylarda bi duzen olmuyor diyorlar. Cunki her 2-3 saatte bir acikiyor uyaniyor emiyor uyuyor 🫣
Bett1 HappyKids gündüz uykuları çok düzensiz ama akşamlari en geç 8 de gece uykusuna geçiyor şu an 8 ay 3 günlük. Bu zamana kadar toplasak 10 kere bile değişmemiştir bu saat.
Htckbra0716 9 ay 17 günlük. Gündüz uykuları düzene girdi. 11 de 1. Uyku 5 gibi 2. Uykusuna yatıyor. Geceleri bazen 10 buçukta uyuduğu bazen 12 ye kadar uyumadığı oluyor . Sabahşarı 8 bazen 9 da kalkıyor. Buraya kadar değişen çok şey var fakat geceleri hiç şaşmıyor saat başı uyanıyor 😁😁
Defnegzm HappyKids 6 ay 13 günlük kızım 6:30 7:30 arası uyanıyor gündüz 9-12-15:30 da uyuyor uykuları çok kısa ama max 50 dk eğer beşikte sürekli sallarsam 1 saat 15 dk uyur. Gece uykusuna da 7 - 8 arası muhakkak geçiyor
esma_24 4 ay 12 günlük her kalktığında gündüzleri iki iki buçuk saat sonra yatırıyorum Sabah en geç 9 da uyanır 11.30 12.00 gibi öğlen uykusu olur akşamda en geç 9 da yatırmaya çalışıyorum Gece emmeye çok kalkıyor dişten dolayı 🥴🥴🥴