ahs648_ Bugün rota virüs aşısı yaptırdım ilk dozu ve bebeğim sürekli uyuyor uyandığında da aşırı huysuz ne yapmam lazım
senemtemur ahs648_ Benimki de aynı birde ishal oldu inşallah normal bir durumdur sizin bebeklerde de aynı durum var mı ???
lamiakus Nerde yaptırdınız aşıyı sağlık ocaklarıda yapıyomus heralde. Yani ona yapacak bişe yok belli bi zaman aşının etkisi oluyor uyusun . Benim bebeğimde hep uyurdu asıdan sonra. Yarına düzelir büyük ihtimalle
ftslbs Bizde bugun olduk huysuzlasti saati 3 ettik simdi uyudu 2.doz olduk biz atesine bakiyorum normal
ahs648_ ftslbs bende bakıyorum ateşi yok uyudu ama uyuyana kadar canım çıktı hiç bir şekilde susturamadım öyle bi ağladıki anlatamam hiç bu kadar huysuz görmemiştim
ftslbs ahs648_ aynı bizimkide öyle çığlık çığlığa siz ilk dozunumu yaptirdiniz 2.sinimi ilkinde böyle olmamisti bende bu sefer huysuzlasti acaba dozunu arttirarak mi veriyorlar
ftslbs ahs648_ korkmayın mecbur yaptiriyoruz sagliklari için yarin gülen bebisinize uyancaksiniz hersey biticek 😁 onlar saglikli olsunlarda
ahs648_ ftslbs bir haftadır öksürüyor birda geçen doktora götürdüm devlete bişey yok dedi ama çok ciperden öksürüyor yarın özele aldım randevu ona görürcem bakalım inşallah dediğiniz gibi keyfi yerinde olur
ahs648_ senemtemur benim ki de oldu bugğn doktora götürmüştüm söylediğim aşı sonrası gayet normal dedi korkmayın