selinnnnnnnn Kızlar bi sorum var bebeğim daha 1buçuk aylık 100ccsüt sağıp veriyorum bazende mama ama yedirtikten sonra gene aranıyor emzik veriyorum duruyor vermesem ya parmağını emiyor yada Huzursuzlanıyor sizce doymuyormu neden böyle yapıyor
hbbplt selinnnnnnnn 1 aylık bebek için 100 cc gayet yeterli doymama ihtimali yok sen bol bol sütünü sağ arttırmaya bak emmeye devam etmesinin sebebi içgüdüsel kendini rahatlatmaya çalışıyor emzik ile susuyorsa aç değildir aç bebek emzik dahil hiçbirşey susturamaz merak etme çok çok fazla beslemeye kalkma bu sefer sindiremez kusar
hbbplt selinnnnnnnn ne kadar beslenirse o kadar gazlanmaya başlar aynı zamanda sindiremedikçe problem olur yani belli bir ölçüde beslediğine eminsen emzik ile biraz oyalayanilirsin o zamana kadar sütün birikir
Alyalina3 selinnnnnnnn kuzum kaç saat arayla veriyorsun 100 cc benim bebeğimde 41 günlük ve 90 cc içiyor 3 saate bir azmi veriyorum acaba ben
selinnnnnnnn hbbplt ya bende öyle düşünüyorum ama insan düşünüyor illaki teşekkür ederim içim rahatladı vallla en son 1buçukta yedi bide üstüne mememi emdirdim şimdi aranıp duruyor gene daha 1saat oldu kafam allı bullak olmuştu
selinnnnnnnn Alyalina3 saat 1:30da vermiştim şu saate kadar emzikle zor oyaladım uyumadığını sürece 2saaten önce vyada 2saatte bir mecbur veriyorum yoksa durmuyor sen gayet iyi veriyorsun bence az değil benimki değişik 😂
Ogretmenannex selinnnnnnnn benim bebeğim 1 aylıkken bazan 1 saatte bazen yarım saatte istiyordu doktor normal demişti . Her istediğinde vermemi önerdi .su an 3 aylık hala 2 saatte bir ister çok nadir 3 saat olur