nediyon7 Kızlar 1 yaş aşısını yaptıranlar var mı yan etki oldu mu kimileri 1 yaş aşı sonrası yaşanan şeylerden bahsediyorlar biraz korktum açıkçası sorun yaşayan var mı ya da yaptırmayan diğer aşılarımızı olduk bu arada
-Eraymoms- nediyon7 Bu arada biz olmustuk çok şükür hiçbir ağrı sızı ağlama vs olmadı her bebek farklidir
sunbul nediyon7 yaptıkları aşı bebişlerin sağlığı için ha diyorsan ki ağrısı sızısı için öyle düşünüyorum olabilir ben mesela her aşıya gitmeden önce mutlaka ağrı kesici içiriyorum aşı sonrası pek ağrısı olmasın diye bizde huysuzluk 2 gün oldu ama geçti şükür 🙏🏻
nediyon7 Milkmama yok konuşma geriliği yok hareketlerde değişiklik alerjik reaksiyonlar bilmemen gibi şeyler ya açıkçası öyle duyunca ister istemez gerildim biraz
_Goktugunannesi__ nediyon7 sadece iğne vurulurken baya ağlamıştı ondan sonra ateş huysuzluk hiçbişey olmadı bütün aşılar da böyleydi
Kizlarimbenimcanimmm Hiç bir şey olmaz Allah in izniyle inşallah bizde 2 ay oldu olalı 2 bacaktan yapılıyor e vururken ağrı oluyor onun için ağlıyor ama iş bitince ye kadar o kadar yani gitmeden calpol verebilirsin ateş bile olmamisti bizde