Happy_ NurcanBOSTAN sütüm geliyor hemde fazlasıyla bide hızlı çekince boğazına kaçırıyor öyle daha da sinirlenip iki katı ağlıyor 🤭😞
Happy_ 58goktugum sol göğüste nasıl duruyorsa sağ dada öyle durması gerekliymiş ama yardım edennolmadan aynı pozisyon da durmak imkansız bence 😑 yada ben beceremedin bilemiyorum 🤦♀️
Cemremmmmm Happy_ ondan solu daha cok seviyor zaman zaman yapar oyle benim kizimda oyleydi.ben uyurken sagi emziriyodun.
Happy_ Gunsenin aynen canım aynen uyku sersemi verince sorun yok ama uyanıkken kendindeyse kıyamet kopuyor 🙈
Happy_ Elifum evet canım solda uykuya dalıyor ama sağda savaş çıktığı için ağlamaktan uyku ne bilmiyor
Songul_hamza Happy_ biberon kullanıyor musunuz eğer ki kullanıyorsanız bırakın siringayla verin sağ gogusumu,u uykuda verin yada ters emzirin bnde aynisni yaşadım çok şükür atlattik
2prensesannesii Happy_ 2.5 aylik evet ayni malesef ama geceleri verir oldum ben göğüsumu çünkü doymuyo mama veriyorum gündüz.
Balannesi Happy_ Yani o zamanlar 7/8 aylıktı zaten ek mamada veriyordum sorun olmadı 1 senedir devam ☺️