mrymkrm Kızlar beşiğine yatırdım simdi uyutmaya çalışıyorum sallıyorum, o da başını sağa sola sallıyor niye olur bu? 2.5 aylık bu arada
Ao526 mrymkrm Uykuya dalma evresi gibi düşün. Ya uyandırmaya çalışıyordur kendini yada uyutmaya gayet normal
gamzegem mrymkrm Uykuya geçmeye çalışıyor oğlum 6 aylık hala yapıyor uykusunu toplamaya çalışıyor sonra dalıyor
wdrtklo mrymkrm merhaba benim bebeğim de 4 aylık 2 aylıktan beri bu hareketi yapıyor. Ama fark ettim ki burun temizliğini çok sık yaptığım dönemlerde artıyor bu durum. Uykuluyken yada huzursuzken yapıyor. Sizde son durum nedir? Geçti mi? Doktora sordunuz mu normal mi?
mrymkrm nevakus 2.5 aylıkken diş kaşınır mi ki? Bugün emerken birkac kere göğsümü ısırdı aslında anneme söyledim dişleri kaşınıyordur dedi o da
oznur28 mrymkrm benim oğlan öyleydi başını salliyorsu sağa sola sürekli uykuda . 3 buçuk aylıkken iki tane dişi çıktı
Kuzeysmom_ bebekler galiba o ayda basını çevirmeyi öğreniyor o yüzden olduğunu düşünüyorum , döngüsel bi tepki gibi düşünün bizim de oldu geçti 4,5 aylığız