hmyrkrpnr Merhaba bebeğim 30 günlük ve sanırım çiğköfte yememden kaynaklı çocuğumun çok fazla gaz sancısı var bol kimyonlu çorba içtim emzirdim ama hala sancısı var Rezene çayı verdim bir çay kaşığı gaz damlası da yok evde başka ne yapabilirim
mihrasahin hmyrkrpnr bi kovaya duş suyu hazırlayıp içine bebeğinizi oturtabilirsiniz birde bi kaç damla soğuk sıkım zeytinyağı verebilirsiniz
gunes0312 hmyrkrpnr bebeğe mi rezene verdiniz gaz için iyi geliyor mu? Benim bildiğim tohum kimyon var çay için ama onuda anne içiyor. Kiraz çekirdeği kemeriniz vs varsa ısıtıp koyun ben o süreci öyle geçirdim ama ne yaparsanız yapın oluyor maalesef
Yorgunannee_dd hmyrkrpnr karnına gaz masajı yapın. Bir havluyu ısıtıp karnına koyun. Sıcak duş aldırın yanmasında sıcak derken ılık karnına ve ayaklarına bol bol tutun suyu sonrasında gaz masajı yaparsanız rahatlar. Duş şuan olmazsa ütüyle havluyu iyice ısıtıp karnına koyun
severi hmyrkrpnr gaz masajı yapın bebek yağıyla , bazı pozisyonlar var tuvaletini yapar gibi o şekilde tutuncada etkili oluyor + gaz damlası şart ve malesef bazen ne yaparsanız yapın geçmiyor
hmyrkrpnr gunes0312 evet demleme Rezene almıştım e bebekten günde 1 çay kaşığı verebilirsin demişti anasağlıktaki ebem
buketfatih Bizdede aynı sorun ve kabus gibi. bir arkadaşımın önerisi üzerine acı elma yağı 1 damla baş parmağıma yayıp topuklarına sürüp çorap giydiriyorum karnına kiraz çekirdeği koyuyorum faydası var gibi, bugün denedim
Semanurrr1221 severi bunu deneyin dizlerinizin arasına alın tuvalete oturur pozisyonda gibi çıkarır rahatlar inşallah
DemirK hmyrkrpnr Zeytinyağı ile karnına ve ayaklarının altına gaz masajı yapın, ılık suya oturdun. Evet çiğköfte bulgurlu ve baharatlı olduğu için epey gaz yapar Allah yardımcınız olsun
kubraaa12 Kimyonu iki çay kaşığı bir bardağa demleyip çok soğuk olmadan günde iki kaşık verirseniz faydasını bebek daha çabuk görür birde metsil diye gaz damlası var oda fayda eder
denizin_annesi_ Memede uyuyup kaldığı zaman gazını çıkarmaya çalıştığımızda çıkar mı kızlar bilginiz var mı?
askbebegimmbenim hmyrkrpnr şuan yapılacak en güzel şey duş aldırmak çok gazlı bebeğim var akşam duş aldirip uyutuyorum çok rahat uyuyor. Gaz masajı yapın bol bol Birde damladan ziyade nurse havers colex şurubu kullanıyoruz biz gaz damlaları dan daha çok etkili oldu bizde 3 aylıgiz gaz sancılarımiz azalmaya başladı çok şükür