mrsfly Kızlar 5 aylık kızım bikaç gündür ben veya babasında olmayınca kıyameti koparıyor önceleri annanenin kucağında da duran cocuğum 5 dk bile durmuyor ortalığı ayağı kaldırıyor ayrılık kaygısı ilerleyen aylarda olmuyormuydu ya?
kubra3796 mrsfly benimde oğlum 5 aylık şu an aynı belirtiler bizdede var bu ay ayrılık korkusu yaşıyorlar büyümeye başladıkları için ve etrafında ne kadar tanıdık insan olsada annesini veya babasını istiyor normal bir şey yani
Melkkkk mrsfly bizimde 6 aylıkken başladı sadece bende duruyordu babasında bile durmuyordu suan 7 buçuk aylık biraz düzeldi gibi
Bebislerhakkinda mrsfly yani böyle anakicagina koyunca durmuyor mu illa kucak mi istiyor benimki de 5ay 1haftalik surekli darliyor beni diş mi gaz mi anlayamiyorum belkide sizinkindendir
gamzegem mrsfly Bizimki de 6 aylık yeni başladı bu huyu bugün o beşikteyken mutfağa gittim kıyamet koptu beni görünce susuyor görmediği an çığlık atıyor. 2 gün önce de kafasını boynuma gömdü uyudu kaldırınca ağlıyor illa öyle yatacak koala gibi yapışık geziyoruz evde 🤦🏼♀️
mrsfly Bebislerhakkinda asla ana kucağında zaten doğdu doğalı durmuyor ama annemde dururdu son günlerde ben odadan çıktığın an cığlık cığlığa