23Erkncikus 10 aylık bebegim altını açtığımda sürekli pipisini cekistiriyor oynuyor bunu yaşayan anneler nurdan mi aceba oltihap felan mi var kasinti
-Eraymoms- 23Erkncikus hicbirsey yok aslında o suan keşfetme döneminde benim oğlumda öyle yapmaya başlamıştı o aylar da hala da yapıyor korkma hiç 😅
pinkooo_02 23Erkncikus benim oğlum şuan 2 yaşında son 2 aydır dokunmaya başladı bide soruyor bu ne diyor 😂
HunnyBunny 23Erkncikus bi de 11 aylığız. İstisnasız her bez açmada koparcak gibi oynuyo. Doktora sormuştum zarar verir mi baya mıncırıyo diye 😂 hayır onlar canını yakacak şeyler yapmazlar merak etmeyin demişti. Normalmiş yani😅😂
23Erkncikus Valla bilrm4dim tecrübeli annelere sormak istedim 😂ilk olunca insan tedirgin oluyor garibime gidiyor cekistiriyor
23Erkncikus pinkooo_02 😂😂🧿 ne komikler yaa ben gülüyorum bazen sonra düşünüyorum qceba neden yapıyor diye cekistirinxw demek ki tanim aşaması
Deniz_kvk Kesif diyenler olmus ama cinsel organi kesif uc yastan itibaren gorulur. Bezini cok mu sıkiyorsunuz acaba ? Ya da cis kasindiyor mu