_prensesannesiyim Geceleri saat 12-1 kadar uyumayan bı kızım var gündüz de 11-12 gibi uyanır nasıl gece erken uyutabilirim artık eşimle sürekli kavga ediyoruz asla yanyana uyumamiza izin bile vermiyor
salakmisincemilee _prensesannesiyim aynisi ben de cozum bulamiyorum sabah erken de kalksa gece yine gec uyuyor uykuya gecicegimizi anladigi an ciglik kiyamet kalkip isiklari ve kapıları aciyor uyumayalim diye
ilhn _prensesannesiyim bizde gece bir iki gibi yatıyor gündüz uykusu nu bıraktık yine aynı 27 aylık çözüm bulamıyorum
elifasyagnn Bizde de benzer problemler var ,bizsiz asla uyumuyor, ağlıyor, özellikle bensiz napacagimizi şaşırdık
_prensesannesiyim salakmisincemilee yok öyle yapmıyor direk uykum yok uyumucam diyor sürekli geziyor odalarda tabi bana seslenmeyi de ihmal etmiyor
Gamze0121k Yatırmadan önce akşam iyice yorun dışarı götürün enerjisini atsın gerekirse parka götürün sonra banyo yaptırın uyuycaktir yine uyumuyorsa karanlık odada uyutun ve pes etmeyin ağlaması bağırması sizi pes ettirmesin ve hergun ayni saatte kaldirip ayni saatte yatırmaya özen gösterin ben oğlumda artık çözümü bu şekilde buldum 27 aylık kendisi 🥺