Anatotales Çene botoksu yaptıran oldu mu sevgili anneler ? Estetik açıdan değil sağlık açısından soruyorum ciddi çene sıkma problemim var gece plağı etki etmiyor artık. Doktor 2. Aşamada botoks demişti süreç nasıl merak ediyorum biraz korkutucu geliyor da
Glcntna Anatotales bende dün gittim nörolojiye banada diş botoksunu söyledi . Baş ağrılarını baya azaltır dedi. Bende bekliyim . Emar falan istedi sonucundan sonra onu konuşucaz . Süresi kalıcılığı ne kadar işe yarıyormu bende merak ediyorum
Anatotales Nihal42 diş hekimi mi dermatolog mu yaptı peki. İnternette net bilgi bulamadım bide kaç seansta çözüldü. Yüzüm de iyice kareleşti
Nihal42 denizinanasi csnende diak kaymasi olduysa sikinti buyuk cnm.bende diak kaymasi da var ama dis sikmaya faydalı oldu bende
Anatotales Glcntna birkaç seansta düzeliyormuş ama işe yaramazsa açık ameliyatla kemik yıkama yapacağız dedi hekim. Baya aşınmış durumda sağ tarafım. Sakız yıllardır yok, havuç, fındık bunları tüketemiyorum hemen ağrı yapıyor baş ve çenede
nevakus Glcntna bende migren için düşünüyorum mr tarihi bekliyorum şu an. Yaptıran bilen varsa bende burda bekleyeyim
Nihal42 Glcntna benim misyerim.var estetisyen ona yaptirdim.iyi bir doktora yaptirmak lazim.max 6 ay dayaniyor.ama.burda onemli olan dogru kasa yap.asi.yanlis kasa yaprsa agizda hafif kayma veya kapatmakta sikinti yasanabiliyor.ama sonucta gecici bu islemler kalici degil.hatali da olsa sonra duzeliyor.bende cok sikiyorum.bayagi azaltiyor
denizinanasi Nihal42 muhtemelen öyle kulağıma vurmaya başladı artık istanbulda bir merkezde ameliyatını yapıyorlar fakat çok pahalı olduğu için yaptırmadı en son umut botoksu deniycem