MiracZehra Merhabalar arkadaşlar aranızda 4 yaşında çocuğu olup 4 yaş aşısı yaptıran var mı nasıl geçti aşı sonrası nasıl reaksiyonlar göründü çocuğunuz da paylaşır mısınız
masall00_ MiracZehra bizimki normalde aşılarda iyi geçerdi ama bu sefer berbat sürekli kusma ağlama baya canı yanıyor kızımın
AlinaEmreHan1 MiracZehra merhaba daha bir ay olmadı yaptıralı oğluma Hiç ateş falan olmadı bizde canım
MiracZehra SevimliHayaletCasper bizim normalde aşılarımız sıkıntısız geçerdi ama bu sefer ki baya ağır geçiyor ateş kusma halsizlik 😔
MiracZehra AlinaEmreHan1 bizde bugün yaptirdik akşam üzeri uyku hali ile başladı ateş halsizlik midem bulanıyor diyor devamlı uyuyor kalkıyor tekrar uykuya geçiyor şaşırdım ilk kez bu şekilde aşı sonrası reaksiyonlar yaşıyoruz 🤷😔
AlinaEmreHan1 MiracZehra Allah Allah Her çocukta farklı reaksiyon gösteriyor demek ki cnm . Ateşi çıkıyorsa calpol verdin mi Calpol verebilirsiniz demişti biraz rahatlatır Kusma falan ilk defa duydum ama
MiracZehra AlinaEmreHan1 verdim canım duşa bile soktum kendi girmek istedi biraz rahatlar gibi oldu ama aynı halsiz uyuyor su içiyor habire gece boyu da ateş indi çıktı ilaç verdim bugün nasıl olacak bakaljm
elifsen398_ MiracZehra merhaba nasıl oldu kaç gün sürdü ateş vs 2 gündür kusma hariç hepsi var kızımda merak ettim
MiracZehra elifsen398_ merhabalar canım çok şükür iyiyiz eski tempoya döndük 🤭 2 gün ateş halsizlik oldu iştahsızlık o kadar