sultademir Merhaba kızlar oğlum 5 aylık 4. Ayda sağlık ocağında demir ilacı verildi ama onun içeriği sıkıntılıymış galiba siz neler kullanıyorsunuz içeriği daha doğal var mı önerebileceğiniz ya da doktorun tavsiyesi ?
Kubra18062708 sultademir sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum… sıkıntı olacak olsa vermezlerdi sonuçta sağlık bakanlığı tarafından veriliyor diye düşünüyorum
Minel-inannesi sultademir newvit kullaniyorum bitince bestirona gecicem doktorumuz devam et derse. Cunku newvit damladigi yerden lekesi cikmiyo🤦
sultademir Emir_mom ocean damla mı şurup mu adı nedir tam olarak kaç ml lik burdan fotoğraf atılıyor mu ?
TgbHmzz Kubra18062708 İçerik olarak temiz değil kabızlık yapıyor ve dişlerde leke bırakıyormuş çoğu insandan duydum kendim de araştırdım sağlık bakanlığı veriyor ama malesef böyle bir ürünü.
TgbHmzz sultademir Bestiron kullanıyorum ben sidefer de çok güzel ama süt oldugu için bebeğim sevmedi bestirona geçtim
jin sultademir sakin kullanmayın kimi çocuğa geliyo kimine gelmiyo benim kızım da kakasinda kan pıhtısı yaptı bize gelmedi bitkisel kullaniyom çok iyi lipoFiX damla çok iyi
sultademir jin içeri sıkıntılı diye duydum bende içeriği daha doğal bir şey arıyordum benim bebeğim de 5 aylık bu doğal içerikli ise bunu alayım