KarenAryam suan icin degil 3yasina kadar her an icin problem olur bilgin olsun.onun sesi görüntüsü. Iletisim bozuklugu,dikkat dağınıklığı,konuşma bozuklugu,gec konusma yada konusamama,gelisim geriligi,anlama ve algılamada problemler bunlarin en baslica sebepleri televizyon ve ilgisiz cocuktur.sadece bir belirti olursa sukredersin hepsi olursa otizm tanısı konur 14 aylikken sonra keske dersin.bence gerek yok.bundan 5 ay once burda televizyon hakkinda bir post açıldı ve bazi anneler vizde izledik televizyon hepimizin masallahi var dedi,onlarada aynisi soyledigimde ,ev islerinin daha acelesi oldugundan napsin hanimlar tercihlerini cocuklara televizyon izletmekten yana yapiyorlar.neyse o tarihten bu yana kac tane otizm teshisi konmus yada konmak uzere olan cocujlar hakkinda post okuduğumu ben sayamaz oldum.otizm ve konusma engelli çocuklara dil terapistligi yapan biri olarak,yaninda çalıştığım 5pedegog 3cocuk doktoru 4 pisikiyatristin ailelere verdigi ilk ders cocuklarinizi televizyon ve telefondan uzak tutun ve kesinlikle ilgisiz bırakmayın olur . Bunlari sana yazdim bilgilen diye umarım vir faydası olur.