Ballibademin_21 Arkadaşlar oğlum 3 yaşında tuvalet eğitimi istemeyen bir çocuk eşimin işi dolayısı ile gurbette ve hep yalnız büyütmek zorunda olduğum bir çocuk kreşe vermeyi düşünüyorum ama bilirsiniz anne yüreği iyi bakarlarmı korur kollarlar mı ne biliym yemek yedirirken dikkat ederler mi boğazında kalsa Allah korusun yani bunlar geliyor aklıma içim buruklarıyor ama bir yandan diyorum orda etkinlik yapar oyun oynar tuvalet eğitimini alır evde hep ya izlemek istiyor bana yardımcı olun sizden öneri tavsiye yada sizlerin yaşadığı tecrübeleri anlatmanızı istiyorum
Tuba Ballibademin_21 Tuvalet eğitimini yinede siz vermelisiniz ama etkinlik açısından haklısınız iyi oluyor. İki oğlum var biri 2,5 yaşında diğeri 3 yaşında kreşe başladılar ve çok severek gidiyorlar. Gelişim açısından ve sosyalleşme konusunda baya faydasını görüyorum😊
Marianne Ballibademin_21 2 yaş 9 aylıkken verdim kızımı. Kızım çok mutlu, kreş çocuk için iyi gelen bir şey benim açımdan. Servis geliyor sabah, akşam da aynı şekilde dağıtıyor.
Noname21 Ballibademin_21 oyun gruplarına götürün tuvaletini bilmeden kendini iyi ifade etmeden göndermeyi uygun bulmuyorum benim kızım dört yaşında eylülde başlayacak nerdeyse beş olacak mecbur göndereceğim yoksa göndermem bu sene de
Ballibademin_21 Tuba yok zaten ben vereceğim yanlış yazmışım aslında orda daha çabuk kabullenecek tuvaleti arkadaşlarından görüp 🥰
Marianne Ballibademin_21 neden güvenmeyim? Sözleşmem var, çalıştığı insanların izni var, yıllarca sektörde hizmet veren bir firma. Hareketli konum atıyor sabah akşam. Kızım çantasında ve üzerinde airtag var ekstra, ordan da görüyorum nerde olduğunu.
Heymissbon Ballibademin_21 kizim kural tanimaz bir cocuk.. ama okulda kural nedir onu ogrendi.. oynamayi paylasmayi arkadaslarla bir ortamda olmayi.. konusma nerdeyse hic yoktu.. konusmaya basladilar.. etkinlikleri guzel.. beden egitimi dersleri var ingilizce dersleri var muzik siniflari var.. canları hic sıkılmiyor mesela surekli aktifler.. benimkiler ikiz oldugu icin evde surekli ben yemeklerini yediriyordum.. orda yemek yemegi ogrendiler gibi
Eymenim11 Ballibademin_21 benimde oğlum 3 yasina girceek bende kreşe vercem gurbetteyiz erkek çocuk bide yaşıtları ile oynamiyorr.benimde aklıma hep akran zorbalığa uğrar mı.birini sevince anlasirsa çok güzel oynar.sevgi pitiricigi bir çocuk benimde aklımda çok soru işareti var ama.bu yıl gitmezse önümüzdeki yıllar illaki gidecek rabbim herkesin yavrusunu korusun iyi insanlarla karşılaştırsın.hayirli arkadaşlar nasip etsin🤲
Mnli Ballibademin_21 oyun gruplarına gönderin ya da spora falan bir kaç saatlik yerler daha iyi olur bence tuvalete başkasının götürmesini ve mahremiyet eğitimini başkasından alması bana çok doğru gelmiyor