Fatmaahmet1 Merhaba kızlarrr reglime 4 gün var ama ben 2 gündür falan kekik çayı papatya çayı içiyorum bugünde ped takacağım kadar regl olmuşum normalmi erken olmam
Zeyzey05_ Fatmaahmet1 ay gerçekten ne kadar saçma sorular soruyorsunuz bazen ya e normal olabilir böyle iki gün erken iki gün geç yani anlam veremiyorum böyle sorulara
bsrshtrk Fatmaahmet1 kekik çayı adet söktürücü olarak kullanılır. Ayrıca 2 gün erken regli olmak sizi neden telaşlandırdı ?
Fatmaahmet1 Zeyzey05_ sorum saçma geldi ise yazmazsın olup biter demekki bu nedenle geçmişim var ki soru butonunu açmışım gerçekten bende sizin gibi insanlara anlam veremiyorum
Fatmaahmet1 eslemoms_ telaş değil geçmişte bu nedenle hastalığım vardı ahh bi güzellik ile cevap verilse
bsrshtrk Fatmaahmet1 niye bağırıyorsun? Bir sürü çayı içip erken regli olmuşsun. Başka bir hastalık şüphen varsa doktora git. Yorumlardan rahatsız olacaksan açık bir platformda soru sorma. Hayret bir şey ya.
Fatmaahmet1 bsrshtrk açık platform diye senin saçma sapan algılarına maruz kalmak zorunda değilim sorum hoşuma gitmediyse geri çıkabilirsin ben öyle yapıyorum nacizane tavsiyemdir😉
bsrshtrk Fatmaahmet1 aşağılık kompleksi var heralde hangi algıdan bahsediyorsun. Yazıyorum ayrıca sana ne yorumda yapacağım ohhhh çatla