egemegem Bebekler için kullanıp memnun kaldığınız ya nebulizatör hangisi ya da memnun değilim şu markayı alma diye önerebileceğiniz
endoplazmikretikulumiste egemegem nexus tek geçerim çok sessiz ve taşınabiliyor ille priz gerekmiyor yanına al çık
buglemss kpkpkp işe yarıyır mu canım sürekli burnu tıkanıyor onu ağzına ne kadar süre tutmak gerekiyor filan hiç bilmiyorum da
egemegem buglemss on, on beş dk diye biliyorum burnu tıkalı nefes alamıyor baya da önerdiler bende alacağım kullandıkdan sonra daha detaylı bilgi veririm size
kpkpkp buglemss Biz ilaçla kullandık o şekilde ise yaradı.cortier ve ventolin ile .cihaz ortalama 60dakika kablosuz çalışıyor sessiz bi şekilde Biz memnun kaldik
Annesinin-Kuzusu Omron var 2 tane de nexus var evimizde biz cok sık kullanıyoruz mesela nexusu al çantana koy her yere git omron icin odada priz olması gerekiyor yatak odasında yetişmediği icin nexus şarjlı o daha rahat oluyor yani sen seç
egemegem Annesinin-Kuzusu çok etkili oldu çok teşekkür ederim bende o iki marka arasında kalmıştım burdan kullananlara danışmak istedim peki nasıl kullanıyorsunuz siz