smnbr Bebeğimin aşıları için aile hekimi aşı yapıyor ama aile hekimim eski oturduğum mahallede kaldı. Doktoru sevdiğimden değiştirmedim ama her aşı için de oraya gitmek istemiyorum Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırsam özel hastaneler aşı yapar mı? Aile hekimliği hariç şehir hastaneleri aşı yapar mı?
anorganikanneeee smnbr evet. Devlet aşıları ben özel hastanede takipli olduğumuz doktorda yaptırmıştım. Aşıya gitmeden yine hastaneyi bir ararsınız. Bazı aşılar ellerinde olmuyor. Özel aşılarında takipli doktor yapıyor
gunes0312 smnbr devletin yaptığı aşılar kayıtlı olunan sağlık ocağına gönderiliyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyim. Özel aşıları bizim özel hastane yapıyor
Ececiiim smnbr özel hastane takipliyiz. Oğlum yaşına girecek 1 kere bile sağlık ocağında aşı yaptırmadık. Muayene sonrası hastanede yapıldı tüm aşıları
EbruBoluKaya Devlet hastanesi takipliyim devletin yaptığı aşıları sadece sağlık ocağı yapıyor dedi doktorumuz kendi yapmadı sadece özel aşı olan rotayı ağızdan damla olarak kendi yaptı ,menenjitler için sağlık ocağına yönlendirdi.
OncedenGurme gunes0312 hayır öyle bir durum yok. Biz özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorduk ücretli ücretsiz tüm aşılarını yaptırdık