srnrcvs Ay kızlar 3. Haftasındayız gündüz uykularımız acayıp kısa yanı eskıye göre kısa yöne 1-2 saat uyuyo ama sureklı bölünerek kesıntısız degıl hıc akşam uykuları bıraz daha ıyı ama yöne 1 kere kalkan bebek 2 kere kalkmaya başladı sözde durum nedır
durukusmom srnrcvs ne zaman başladı? Benim bebeğim 3 ay 20 günlük, bizde de başladı. Gündüz 40 dk uyur, gece en az 6 defa uyanır mahvediyor beni uykusuzlıktan zombiye döndüm. 120 günü tamamlamayı bekliyorum 120 günlük olur olmaz uyku eğitimi vericem
betulggd srnrcvs siz 2 kere kalkmaya atak demeyin bence 😊 benim oğlum 4 haftadır atakta son 1 haftasında gecede en az 10 kere uyandı ctesi gece 12 de uyuyup 2 de uyandı ve sabah 7.30 a kadar uyumadı dün gece de sabah 6 ya kadar uyumadı ve sadece ağladı hatt doktora götürdük bir şeyi mi var diye doktor yok dedi büyüme atağında olduğu için yapıyor dedi. O yüzden rahat olun bence
Adakusss Maşşallaahh o beneğeee 1 2 kere kalkmıakmıo ne kadsr güzel benım kızım 9 ayşuk biz gecede minumum 3-4 kere kalkıyorız daha fazlası da var hatta bizim atagımız 4 hafta falan süröüştü 4. Ay
srnrcvs Benım rutınlerım vardır hatta 40gunkukken başlamıştık hala da öyle gıdıyor aksam 9 dedımmı yatırırım uyanır uyanmaz ama yatırırım suan ayakta olduğumuzdan uyanıyo gece cokkez ama şaşmıyor yatırma saatım suan uyutuyorum mesela ama ıste gündüzde acayıp bozuldu hortumlu düzene sokamadım Ay atağı ne ya bıde omu var büro bıtıyo biri başlıyor o ne kadar sürüyor 😂
tutkaltupuannesi betulggd kaç aylık bebeginiz acaba valla gozum cok korkuyor 3 ay 25 gunluk bebegim.. geliyor gelmekte olan…
betulggd tutkaltupuannesi 4 ay 8 günlük şu an. 3 ay 1 haftalıkken başladı son 10 gündür hayat bana zindan oldu diyebilirim. Uygulamaya göre bitmesine 5 gün kalmış ama ondan önce ben bittim. Umarım siz çok kolay atlatırsınız 🙏🏻
omerinannes104_ betulggd bizde dört ay yedi günlüğüz. Bizde de durum aynı maalesef uykusu olsa bile geçmekte zorlanıyo. Bittim resmen