yamy Selam kızlar bebeğim sekiz aylık uyumadan önce mama yediğinde muhallebi gibi sabaha kadar uyuyor gece maması veriyorum başka ne verebilirim siz neler veriyorsunuz
benoyleuygungordum___ yamy bende genelde muhallebi veriyorum Mango elma bir kaşık irmik içine bisküvi pisiriyorum güzel oluyr Yulaf la muzu pişiriyorum Kayısı üzüm pisiyorum bu tarz veriyorum ben
Cerence yamy benoyleuygungordum___ kaçta uyuyor? Kaçta uyumadan önce vermiş oluyorsunuz? Bir de muhallebi vermeden de öyle kesintisiz uyuyor mu? Emmeye kalkmıyor mu acaba
Tgckpc Merhaba benim bebegimde sekiz aylik da kac kere uyutuyorsunz gun icinde ve kac kere ek gida veriyorsunuz
yamy Tgckpc merhaba sabah kahvaltısını yaptırıyorum kahvaltıdan bir saat sonra portakal ve muz veriyorum öğle yemeği genellikle çorba oluyor akşam da kendimize ne yaptıysak yediriyorum ben uyumadan önce de gece maması yapıp veriyorum
yamy Tgckpc gündüz iki defa uyuyor akşam da 12 de yatıp sabah dokuz buçukta uyanıyor gece emmek için bir defa uyanıyor ya da hiç uyanmıyor
Cerence Beratim17 bunları vermemiz uygun mu acaba benim hiç haberim yok merak ettik bebeğimle kilo problemi var biraz kilosu fazla sizce verebilir miyim
benoyleuygungordum___ Cerence 10 da uyuyor 9.30 da yedirmis oluyorum kıyafet değişikliği felan 10 da yatar gece 3 3.5 kadar uyur sonra acikiyor
Beratim17 Cerence benimde bebisimin kilosu fazlaydı ama ben arada gece uyumadan önce veriyordum. Bi sorun yaşamadım tok uyuyordu yani
Cerence Beratim17 peki verm3diginizde sürekli meme emmeye kalkiyor muydu? Valla uyumamaktan bayıldım Bi yerde. Ben de Bi deneyim dedim belki tok olursa memeye dolanmak iki üç saat aralıksız uyusa yeter