Uykusuz-annee Kizlar boyum 1.74 elbisey boyu 145-150 cm istediğim gibi elbise hiç bulamiyorum nadir Sefa Merve de denk gelirse falan alıyorum varmı onerebiliceginiz uzun boy elbisey satan sayfa ?
hunilimomm Uykusuz-annee LCW dan almıştım ben bı kaç sene önce yeşil bir elbise ayak bileğinin bir tık üstündeydi 173 boyum
Uykusuz-annee Zumra_Fatma magazalar aşırı pahalı oluyor bu konularda standart değil ya elbise boyu çeşitte olmuyor bide 3 sene önce taşındım bakındım ama çarşıda falan alışveriş yapacağım yer bulamadim
Uykusuz-annee Zumra_Fatma 1.45 tam ayak bileği boyu daha yukarı giymiyorum üstü haram oluyor artık 🤗 belden bağlamalı olursa 1.50 falan geliyor ben ayak bilek kısmını kapatmali giyiyorum tam
Uykusuz-annee pinkooo_02 Allah Allah daha öncelerde bakmıştım tesettür bulamamıştım gidince bı tekrar bakayım sonra bırakmayı kestim çünkü 🤗
Uykusuz-annee pinkooo_02 bakarım 🤗 daha önce bakmıştım seneler önce tam tesettür olmuyor diye bıraktım belki yenileri gelmiştir
tombikdonerkankasiiskender Uykusuz-annee andrtesettür var instagramda lemaye var tarzınızı bilmiyorum ama uzun ve bol tesettüre uygun elbiseler feraceler var güvenilir siteler andeden ben aldım
S_x_w Uykusuz-annee elbise var mı bilmiyorum uzun zamandır bakmıyorum koleksiyonlarına ama he-qa daha uzun ürünler üretiyordu bakabilirsiniz
Uykusuz-annee annediyebiri Lale yücel tesettur giyim diye Instagram’da var Alicam ama almadım daha ☺️ 1.50 uzunluklari