keskin03 Oğlum 5 aylık yavaş yavaş tadımlara başlayacağız yoğurdu severek ilerledik ama patates ve havuç haşmalasında sürekli öğürüyor tükürüyor vs sizce nasıl ilerlemeliyim siz neler yaptınız
sevvgi keskin03 öğürmesi çok normal ilk defa tadım yapıyor, sen tattırmaya devam et sonra sonra alışacaktır
Ballikizim99 keskin03 evett aynı şekilde havuç verdim dün pek istekli yemedi çatalla ezmiştim acaba blandırdan falan mı geçirsem daha pürüzsüz mü olması lazım yine haşlıcam havuç bakalım bide açken mi veriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı
Zehra1908 keskin03 canım öğürme refleksi yeni karşılaştığı durumdan dolayı eğer yoğurdu sevdi ve alerji yapmadıysa yoğurtla karıştırıp verebilirsin ha bir de eğer anne sütü alıyorsa ek gıda sonrası bir iki yudum da olsa emzir kabızlığı önler
Selamben_ keskin03 benim kızda 6aylik patates şehriye çorbası tsttirdim oguruyor yoğurt yemiyor yoğurdu da muz ile ezip veriyorum biraz
keskin03 Ballikizim99 bende ilk çatalla ezdim onu hiç hiç yemek istemedi yutamadığını ve damağına yapıştığını düşünüyorum daha sonra cam rendeyle püre halinde verdim daha iyi yedi emzirdikten bir saat sonra verdim ben birde havucu verdikten sonra emzirdim kabız olmaması için
seymaaeness keskin03 havucu haşlayın haşladıktan sonra cam rendede rendeleyin püre oluyo suyuyla az acın zeytin yag dökün az cok guzel rahatca verirsiniz ben suan öyle yapiyorum benim bebegimde 5aylık 16 günlük
Ballikizim99 seymaaeness benim kızımda 5 ay 15 günlük çok az veriyorum ben çay kaşığı kadar falan biraz daha vermek istiyorum ama çekiniyorum da siz ne kadar veriyorsunuz
keskin03 Selamben_ bizimki yoğurdu yiyor şükür zamanla alışacaklardır hepsine ama siz şehriye çorbasını nasıl veriyorsunuz onun için erken değil mi 🙃