uykumvarasko Kızlar ben bu zıkkıma çok para verdim yaptıran varsa tahmini kaç ayda erimeye başlıyor hemen gitmese bari
busra170823 uykumvarasko kaç cc yaptırdınız bide sigara içiyor musunuz dolgu markası ne biliyor musunuz ben yanitliyim uzman estetisyenim canım 😂
uykumvarasko busra170823 ay oley yolda altın bulsam bu kadar sevinmem hahaha Extra marka sigara kullanmıyorum dudaklarım dolgundu zaten şekil amaçlı 1 cc yapıldı çoğunluk üst dudağa
Glsmarjn busra170823 ay sizi bulmuşken bende danışayım ☺️Bende çok istiyorum yaptırmak ama şöyle güvenilir bişey istiyorum bi tavsiyeniz varmıdır birde hiç araştırmadım arkadaş çok para verdim demiş gerçekten çokmu pahalı 😩😃
busra170823 uykumvarasko Kore menşeli bi dolgu. Sigara içmiyorsun ilk yapımda süresi 6 ay canım. Sauna vs yoksa yine 6 ay ama daha sert dolgular öneririm sana Rus dolgusu gibi hymax juverderm gibi dolgular daha iyi sonuçlar verir
uykumvarasko BENOYLEUYGUNGORDUMM yapıldığı ilk hafta çok şişti şuan görüntüsünden memnunum ama her yeniden yapıldığında bu şekilde şişip morarıcakmı bu evi terk ettim adam halimi görmesin diye her seferinde kaçıcak yermi arıycam 😅
BENOYLEUYGUNGORDUMM uykumvarasko evet ilk yapıldığında baya şişiyo sonra iniyo bi resmim vardı ilk yaptırdığım da dur bulursam atarım sana😃
busra170823 busra170823 bide evet her dolgu yaptığında maalesef kaçıcaksın gizli yaptırıyorsan özellikle 😂
uykumvarasko busra170823 evet herkes juvederm önerdi ama biliyorsundur fiyatı çok uçuk şu an deneme amaçlı bunla başladım hoşuma giderse o markayla devam ederim sanırım
DerinTuana uykumvarasko o sizin cilt hassasiyetiniz ve birazda yapan kişiyd baglı benım pek fazla olmuyor mu igne giris yerleri ve ödem bir kac gün sürüyor her seferınde.
uykumvarasko DerinTuana sevimli dostlar çizgi filminde unutkan balık var bildin mi? Ha işte aynısı oluyorum dudak dolgusunda ilk bir hafta 😅
DerinTuana uykumvarasko haahah hepımız oyle oluyoruz yalnız degilsin bir hafta sonrasını düsün mutlu ol 🙈