srnrcvs Kızlar acayıp bı saç dökülmem var artık korkmaya başladım yanı o denli neden olur yada nasıl önünü keseceğim bebegım var 3.5 aylık son 1 aydır fılan acayıp dökülüyor
Caglaa94 srnrcvs ducray diye bir markanın ürünlerini önermişti benim doktorum kullandım ve iyi geldi dökülme en aza indi bi bakabilirsiniz
tugufuk Caglaa94 merhaba eczaneden mi aldnz acaba Trendyolda war ama hangisi bilemedm birde fiyatları her sitede farklı
Caglaa94 tugufuk ducray saç dökülme karşıtı olarak bakabilirsiniz. Ben eczaneden almıştım ama internetten de alınabilir
ebru1412y tugufuk https://ty.gl/36xq6mpfh7 bu satıcı orj satiyor hep almak istersen burdan bak istersen canim.
tugufuk ebru1412y ya çok teşekkür ederim doğumdan sonra kullanmştnz demi doktorunz o yüzden yazmştı yani birde kan tahliline göre mi yazdı yoksa direk olarak mı
ebru1412y tugufuk Ben şuan kullanıyorum canim sen nerden alınabilir diyince saglam orj. Saticili link attim. Ama doktor kan tahliline bakar ona gore soyler bence. 😊
tugufuk ebru1412y ay yok hiç doktora gtmekle uğraşamam faydasını görmüşsnz siz zaten denemektn zarar glmz