guvesra kızıma aptamil mamasını veriyorum ek gıdalarına da katabilirsin dedi doktorumuz daha besleyici olması için. dün sebze çorbası yapmıştım ona kattım çok da güzel içti. muhallebi yoğurt filan da yapılabiliyormuş galiba. siz yapıyor musunuz böyle tarifler?
Tugbabu59 guvesra ben okadar karıstırmıyorum da evde bebe bisküvisi yapıp onla ıslatabilşrsinşz gece maması tarznda 😊
Ikrazumra19 guvesra bence mamayi tek diğer yiyeceklerode tek.verin karisimi.nasil yesin cocuk herseyin tadini ayri alsin
[silindi] guvesra ben patatesi pütürlü yiyemiyor diye bir patatesi haşlayıp 60 CC mama ile karıştırıp verdim dün tereyağı da ekledim severek yedi. Bazen canı pütürlü istemediğinde koyuyorum
[silindi] guvesra Aptamilin kendi sitesinde tarifleri var uygulaması da var ilkadımlarım diye ben ninnileri için kullanıyorum da ordan biliyorum☺️
simgetaskisla yoğurt çok güzel oluyor ek gıdaya geçişte de işe yarıyor aslında. ama biraz cıvık oluyo tabii
Deletedmom020 guvesra muzla karıştırabşlirsin.. Ben yulaf ununu suyla pişirip soğutup mama katıyorum muhallebi gibi oluyor. Cici bebeyle verebilirsin.. Corbalarına katmadım
sevgiyilmaz [bilinmeyen] kaşık mamasını veriyorum diye bu aralar pek muhallebi yapmadı ama yoğurt ve çorbada halen kullanıyorum aptamilden
[silindi] Songlkrdmn5 8 aylık ben 6 aylıkken de kullanıyordum doktorum söyledi çünkü yine de doktorunuza danışın
ayfernaz Muhallebi tarifi de iyi oluyor 1 tatlı kaşığı pirinç unuyla 1 çaybardağı su pişirin piştikten sonra ocaktan alıp içine 3 ölçek aptamil koyun. Sonra muz, pekmez vs ekleyince güzel oluyor