tosbikannesi6 Kızlar selam , auzef çocuk gelişim okuyorum yatay geçiş yapma imkanım var mı tıbbi sekreterliğe veya başka yere
defnemira1 tosbikannesi6 başka açık universiteden 2.bolum olarak okuyabilirsiniz yatay gecis olur mu bilmiyorum
traineemom tosbikannesi6 bunu bence yatay geçiş yapmak istediğiniz üniversitenin öğrenci işlerinden öğrenin en doğru cevabı onlar verir
sokaklahmacunuu tosbikannesi6 emin olamamkla birlikte yaziyorum fikrimi okudugunuz bolum kalsa 2. Universite var aof o sekilde kayit yapabilirsiniz diye biliyorum ben suan aof sosyal hzimetler okuyorum 2. Universite gibi kayit yapmistim
tosbikannesi6 Kız kaynanamın sacını yoldum desem bakarsınız. Hani kızlar okusun, kardelen ayşeler öğretmen olsun diyordunuz 😆😆
defnemira1 tosbikannesi6 Eylül ayında 2.universite sınavsız okuyabilme hakkın var mesela lisans okuyorsan anadolu universitesinde başka bölüm lisans secebilirsin ama önlisans isen sadece önlisans secebilirsin internetten 2.universite sinavsiz geçiş hakki yazsan daha detaylı bilgi alabilirsin
tosbikannesi6 traineemom şuan bir üniversite yok kafamda fakat çocuk gelişimi okumak istemiyorum artık neden bilmiyorum boş yere okuyorum gibi hissettiriyor. Tıbbi sekreterlik veya bankacılık istiyorum
sokaklahmacunuu tosbikannesi6 neden oyle dusunuyorsunuz 😊 kacinci yiliniz yani yariladiysaniz bitirin derim isterseniz baska bir bolum yine okursunuz ama daha yeni basladiysaniz karar sizin tabi
traineemom tosbikannesi6 bende çocuk gelişim önlisans mezunuyum lisansa tamamlıyorum şu an neden boşa okuyor hissediyorsunuz ki önü açık bana göre çalışma alanı da çok isterseniz öğretmenlik bile yapabiliyorsunuz 🥹
defnemira1 tosbikannesi6 bence sogumayin ben önlisansi örgün okudum çocuk gelisimi sonra yks ye girdim 1.siniftan açıköğretimden cocuk gelisimi lisansa başladım bitti benim haziran ayında bence pes etmeyin