EliS_ İzlediniz mi bilmem onu yaşıyorum 😄😄 Neyse direk konuya giriyim bebeğinzi sesle uyutmaya nasıl alıştırdınız acaba? Yada alıştırabildiniz mi? 🥹☺️🌸🌸🌸
Mimoza-kizim EliS_ bende suracikta bekleyim alısmadi benm kizim gunduz uykusunu gurultulu yerde uyuyordu ama gece uykusunu uyumuyor çıt ses olsun uyanıyor hep onu uyuturken evde tek basima oldugum icin genelde ses olmuyordu oyuzden sessiz uyumaya alisti :(
Lolik EliS_ ne kadarlık? Ben doğduğundan beri aman uyuyor sessiz oluyim yapmadım, şimdide her sese uyanan bi bebek değil çok şükür . Başta çok sessiz olup sessiz ortamda uyuttuysanız alıştırmak zor olur herhalde
Ucansupurge EliS_ Filmi izledim mi hatırlamıyorum 🤷🏻♀️😂 Kendi kendine alıştı bizde şok. Çıt sesine kalkıyordu o yüzden başına ninni açıyordum içerde ki konuşmaları duymasın diye. Birgün istemiyorum ninni kendim uyuyacağım dedi o gün bu gün maşallahı seste uyuyor
EliS_ Mimoza-kizim Benimki 24 saat öylr aşko 🥹😩😄 Görümcemle eşimin yiğeniyle bi arkadaşımla bu yüzden tartışdım. Ama dünyayı susturamayız ve yaz geliyooo sokak seslenecek🥹
Dhi EliS_ mesela oturuyoruz arkadaşlar falna mutfağa çay koymaya biri gidecek di mi çocuk o an uyanırsa çayı koyan kişi darağacına götürlür,kalemi kırılır. artık onun için hiçbir şey eskisi gibi olmaz:D
EliS_ Dhi hep diken üstünde nereye kadar yaaa ben bezdim valla bide şimdi kaşık mama dönemindeyiz ne yediricem her öğün kafayı kırma aşamasındayım😩😄